To jsme pili s kámošema v chorvatsku. Říkali tomu mišmaš a bylo to hezky oddělený jako řezaný pivoReznikCZ píše:2cl vínka a 3dcl fanty :-)
Ja vínko vypiju a rád:-). Crashta s Ladinem by mohli vypravet co dokáže Frizzantino:-). to byl masakr,tam sme to pili po 5litrovkach:-). Ale pivko je proste pivko:-). Ps: doufám z´že má nějaké sladké víno:-).hondzik píše:vybral jsi dobře, ale já fakt víno nesnesu a tak půjdu trošku proti proudu. Budu zobat uzeninky, občas si dám něco pálenýhoAtmosféra sklípku mi láká, ale pít víno aby za 20 minut šlo
jako vždy nemá pro mě význam. I kdybych měl cumlat minerálku, těším se na fajn bandu okolo
JJ, raci si to moc nepamatuju, zena tam rozsedla hnusnou stonozku a Janu sezrala postel (fotka je z rekonstrukce, bo sme se smichy nemohli hejbat - poslali na nas malem policii)Pivrnec911 píše:... Crashta s Ladinem by mohli vypravet co dokáže Frizzantino:-)...
DědekBV píše:Chteš fotku? Tu ji máš!
Jo, ještě budu muset pořešit ten tuzingovej znak na čumáku.....
![]()
![]()
Jako jak nevešel?! Když mě Crashta svezl, tak jsem se tam v pohodě nasoukal.Ladis píše:To bylo jasné,do spajdra by jsi se nevešel
DědekBV píše:Jako jak nevešel?! Když mě Crashta svezl, tak jsem se tam v pohodě nasoukal.Ladis píše:To bylo jasné,do spajdra by jsi se nevešel![]()
Jojo, bylo by to křásný, nechat si bujnou kštici čechrat větrem........
VYJÍMKA POTVRZUJE PRAVIDLO.....:-):-):-).hondzik píše:to znamená inteligenci kamaráde :-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host