Byl jsem s GTA na výměně oleje a pak jsem ještě jel kousek za Brno koupit kolegovi na vrakáč stěrač na Punto. Jel jsem po proslulém tahu na Svitavy - silnici I/43. Pro ty, kdo to znají: před odbočkou na Kuřim je kopec dolů a asi tak 200m přerušovaná čára, přede mnou jel kamion tak sedmdesát. Jak jsme přejeli horizont, tak jsem vyjel do protisměru a na trojku začal předjíždět, z protisměru přijízděla kolona v čele s nějakým malým náklaďákem, vypadalo to sice na rychlé, ale bezproblémové předjetí. Tak jsem tam vlítnul a když jsem byl na úrovni kabiny kamionu, tak jsem zjistil před ním jede ještě dlouhej starej transit. Tak jsem šlápl až na zem a popravdě jsem měl co dělat, abych to stihl. Když jsem se řadil zpátky, tak mi štěkl omezovač, takže jsem jel přes 150. Ten náklaďák v protisměru se uklidil do odstavnýho, i když nemusel, stihl jsem to. Každopádně jsem na sebe pěkně nasranej, musel jsem toho řidiče pěkně vyděsit a mohl jsem to předvídat. Na druhou stranu ten kamion byl na tom transitu úplně nalepenej, kdyby mu dal odstup, tak jsem ho viděl dřív a stihl jsem se vrátit. No jo, no, jsem debil

Předjet jsem nemohl, tak jsem si opsal číslo, raději zastavil a počkal 10 min a během té doby jsem zavolal 158
  Předjet jsem nemohl, tak jsem si opsal číslo, raději zastavil a počkal 10 min a během té doby jsem zavolal 158

..predpokladam
..predpokladam
 . Toto jsi nemohl předvídat, blbost kamioňáka. Ale moc dobře vím, jak se cítil ten protijedoucí, již se mi to stalo mnohokrát a díky brzdám, který má AR výborný jsme zatím já i AR celí...
. Toto jsi nemohl předvídat, blbost kamioňáka. Ale moc dobře vím, jak se cítil ten protijedoucí, již se mi to stalo mnohokrát a díky brzdám, který má AR výborný jsme zatím já i AR celí... 
 Jo nastavil si jeste jeden, pro starou, aby nejela vic jak 150.
  Jo nastavil si jeste jeden, pro starou, aby nejela vic jak 150. 

Jinak 147GTA omezovač rychlosti nemá.
  Jinak 147GTA omezovač rychlosti nemá.