při tom počtu si už budou muset účastníci nachystat nějaké *číslo* - (kulturní vložku* ) -aby se ostatní na té *besídce* nenudili - (to je jen srandy - aby se někdo nelek a nakonec nedojel ) - no bude to fajne, - pohary pro vítěze jsem včera dovezl, no --- tyden vydržím a jdem na to.. nemůžu se dočkat
fajne je byt Alfista T: sei zero otto quattro otto zero quattro tre zero
Kdo pojede a chce se přidat do kolony, tak jedeme Valašské Meziříčí sraz u tesca v 8:30, poté se pojede směr Nový Jičín tam bude sraz na slovnaftu v 9:00 a pak se pojede směr Fulnek a Bruntál
No nic... jinak já stále nevím, jestli budu mít pojízdné auto, tak podle toho uvidím.... Předpověď je otvírání sezóny spiderem příznivá, ale tlačit to tam nebudu....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
Beru na vědomí,takže se nám už uvolnily dva dvoulůžkové pokoje,když už jsem tady tak ti kteří přijedou v pátek a něco potřebovali,jakoukoli pomoc tak volat. cuhan 604 348 122
Nebo mne 608 480 430
Dnes potvrdili účast AR - importer marketing - přijedou se 3 Alfinkami - tudiš se mužete těšit na zpestření programu 8) 8) 8) - možná bude vhodné cuhanku ubytovani podržet pro marketing Fiatu - pokud by se na mistě ukazalo, že budou dele než pouze na akci Ferrari Bar*
tak zatim tu mam nahlaseno 72 Krasavic a 132 Alfistu
jeď s Reznikem - polsko je OK.. nejkradší po ČR je 260km - PH-HK-Žamberk,a vrchem na Pastviny, Králíky, Jeseník, Zlaté hory - Je tam dost zatáček - nebo pak PH-BN-OL-BR-ZH - 380km