Kubas píše:patrně pořád v panice pozoruje alfa-control a děsí se, kdy se zas rozsvítí jaká kontrolka

Kubas píše:patrně pořád v panice pozoruje alfa-control a děsí se, kdy se zas rozsvítí jaká kontrolka

, pravý pruh volný a jela paní asi 90 v prostředním
 , pravý pruh volný a jela paní asi 90 v prostředním  
 .
 .

.
 .
Ano zamávaliHolocausto píše:Dnes jsme jeli do Kopřivnice na výlet, pak se podívat na závody do vrchu. Ještě nějaká ta vesnice před Kopřivnicí, odbočoval jsem na křižovatce doleva se svojí stříbrnou 164 a vidím krásnou stříbrnou 156, následně 159 a pak zase několik 156tek.S poslední alfistou, tušim červená, jsme si zamávali. Zřejmě nějaký výjezd alfistů. Někdo odsud?
 Pozdrav potěšil...Bylo to v Novém Jičíně,6 alfinek...vyjížděli jsme směr Bruntál na sraz.
  Pozdrav potěšil...Bylo to v Novém Jičíně,6 alfinek...vyjížděli jsme směr Bruntál na sraz.

Danny píše:Ano zamávaliHolocausto píše:Dnes jsme jeli do Kopřivnice na výlet, pak se podívat na závody do vrchu. Ještě nějaká ta vesnice před Kopřivnicí, odbočoval jsem na křižovatce doleva se svojí stříbrnou 164 a vidím krásnou stříbrnou 156, následně 159 a pak zase několik 156tek.S poslední alfistou, tušim červená, jsme si zamávali. Zřejmě nějaký výjezd alfistů. Někdo odsud?Pozdrav potěšil...Bylo to v Novém Jičíně,6 alfinek...vyjížděli jsme směr Bruntál na sraz.
Jinak krásná stříbrná 164
 Se nám pak jelo ještě lépe.
 Se nám pak jelo ještě lépe. .
 .
 Tak snad příště
  Tak snad příště  
 jel jsem s něma přes Letnou, vepředu Julie, 159, moje 147 a si říkám, že by to chtělo ještě Alfu za mnou a přijela 156
 jel jsem s něma přes Letnou, vepředu Julie, 159, moje 147 a si říkám, že by to chtělo ještě Alfu za mnou a přijela 156  
 .
 . To je Štefáníkův most ne? Páni to mi zvedlo náladu. A zdravili všici?
  To je Štefáníkův most ne? Páni to mi zvedlo náladu. A zdravili všici? těch Alf jsem cestou potkal ještě pár, nějaké GT, hodně 159, stříbrnou 146... ale nikdo nezdravil
 těch Alf jsem cestou potkal ještě pár, nějaké GT, hodně 159, stříbrnou 146... ale nikdo nezdravil  ty dva předemnou znám, jsou z firmy, která sídlí vedle naší a mají to asi něco jako služenáky... (Jednou ten s Julii u práce zamával
 ty dva předemnou znám, jsou z firmy, která sídlí vedle naší a mají to asi něco jako služenáky... (Jednou ten s Julii u práce zamával  ) Místo Jůlie byla 147fl. a mají ještě jednu 159, co jsem vypozoroval... každopádně 100% lepší, jak ty moře stříbrnejch Octávek a Superbů, co parkují okolo nich
 ) Místo Jůlie byla 147fl. a mají ještě jednu 159, co jsem vypozoroval... každopádně 100% lepší, jak ty moře stříbrnejch Octávek a Superbů, co parkují okolo nich 

swist píše:Dnes u Mohelnice na dálnici krásná stříbrná GT, kterou jsem předjížděl, páč jsem dost kvaltoval...
Zablikal jsem směrovkama a řidič GT mával...

ale jel jsem většinu cesty taky trošku jako prase takže ani nevím že by mě někdo předjel???? Nebylo to naopak
 ale jel jsem většinu cesty taky trošku jako prase takže ani nevím že by mě někdo předjel???? Nebylo to naopak  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host