Neviem zohnat remenicu klimakompresora ( musim nutne vymenit, strasne zvuky vydava ) a novy klimakompresor stoji cca 400eury
 nejde mi ju dokonca ani zhodit z kompresora.
  nejde mi ju dokonca ani zhodit z kompresora. za akykolvek napad budem velmi vdacny!

Zadní nápravu jsem kontroloval a je na tom obstojně, tady je cítit že ujíždí předek. Geo jsem nedělal, ještě se chystám vyměnit čepy řízení a axiální táhla, ikdyž nevim, jestli v nich může být taková vůle. Jinak auto na rovný silnici jede rovně..coyote píše:Jak je na tom zadní náprava? A dělal jsi po výměně ramen i geometrii?

holt za krasu sa platiPetom1 píše:AD tahanie do strany: Ja mam letne 215/45/R17 a s Michelin Pilot Exalto si auto v kolajach robilo co sa mu zachcelo. Teraz mam zimne pätnastky a nerobi to. Idem osadit na bud. tyzden zas letne gumy 17" Michelin Primacy HP tak som zvedavy ci to bude tiez take hádavé

Žádný takový, musí to bejt dokonalýTibalt píše:holt za krasu sa platiPetom1 píše:AD tahanie do strany: Ja mam letne 215/45/R17 a s Michelin Pilot Exalto si auto v kolajach robilo co sa mu zachcelo. Teraz mam zimne pätnastky a nerobi to. Idem osadit na bud. tyzden zas letne gumy 17" Michelin Primacy HP tak som zvedavy ci to bude tiez take hádavé

z ničeho nic vylezla spotřeba o 2l a stále leze, momentálně 10,3l/100 po Praze a je to od doby, co se udělalo teplo
 z ničeho nic vylezla spotřeba o 2l a stále leze, momentálně 10,3l/100 po Praze a je to od doby, co se udělalo teplo  

) dik za odpoved Farky
) dik za odpoved Farky  
 sice se mi zda, ze ji jeste fous schazi, ale to se snad doladi... je mozny, ze kdyz je tam malo benzinu, tak jede lip? a to nemyslim hmotnost, ale treba tlak cerpadla
 sice se mi zda, ze ji jeste fous schazi, ale to se snad doladi... je mozny, ze kdyz je tam malo benzinu, tak jede lip? a to nemyslim hmotnost, ale treba tlak cerpadla

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti