Je sice hezké, že se v Němčickách koná v den srazu košt, ale nám je taková akce vcelku naprd. Je to slezina lidí - řidičů. Takže buď se pije a neřídí se nebo se řídí a nepije se. Tobě se to agituje, domů to máš přes kopec, ale co všichni ti co dorazí z dálky? Takže zůstaneme u původního plánu - bumbat se bude až se dají alfičky hajat.

Tak jsem byl dne navštívit "kouzelnou studánku". Dohodl jsem možnou návštěvu tlupy žížnivců na neděli 15.5. A taky mně nedalo a vlezl jsem na tu slavnou bobovku. Kosa jak v rusku, fičel vítr, poletovala voda. Ani jsem nedoufal, že bude v provozu. Jedinej tydýt co se chtěl vozit jsem byl já. Seděl jsem na tom prvně, celou trať bez brzd jsem si poprvní projet nelajzl. Ale dalšími jízdami se člověk zbaví ostychu a teprve pak si to užije! Asi si příště pořídím jízdenku "5 za cenu 4".

Tak nashle za čtyři týdny!
PS: SAFRA, SAFRA! Nějak jsem opomenul, že bych měl myslet na to, abych si měl kam lehnout. Dělám rozdělovník postelí a ejhle, Dědek pocupitá nočním lesem k domovu! Alespoň nebudu mít ráno zbytkáč