vypadá pěkně ,ale stejně si myslím že je to za tuto neprodejné, relná cena je podle mně ta 30000 až 40000 Kč .Ja osobně bych do motoru 1,6 v 75ce nešel ,ale zase v giulietě si ho nemůžu vynachvalit

Nevim o jakém bastlu tady hovoříte. Já mám originál 75 2litra TS a že by to byl nějaký bastl mi nepřipadá. Mám najeto 230 000km a kromě drobností jsem na motor nešáhl, a chodí stále jako hodinky. Tak nevím nevím??? Ta cena toho auta se mi zdá trochu přehnaná, to je fakt, zvlášt po zkušenosti z Imofy,kde mi borci za tu moji krásku chtěli nabídnout nejdříve 40 000 a posléze jenom 15 000. Auto je to krásný i když 20 let staré ale za takovou láci bych ji neprodal ani náhodou.Raddik píše:je třeba si uvědomit, že pokud tam narvete ten TS co inzeruje s tím, bude to bastl. takže z veteránského hlediska degradace. pokud by to bylo na zábavu tak proč ne, ale za ty peníze?![]()
Aha, tak to jsem to špatně pochopil. Z hlediska veterána to chápu. Beru to .Dík,Raddik píše:bastl proto, že je to 1.6, byla tak vyrobena. a dát do auta jiný motor (myšleno jiný druh,objemově nebo podle druhu paliva) je prostě z hlediska veteránismu bastlení a auto pak nemá hodnotu. nejde o to, že by 75 s 2.0 TS byla bastl, naopak, je to asi nejlepší verze.
je to jako bych zakoupil své GT staré skoro 40 let a šoupl tam motor ze 147čky.doufám že jsme si rozuměli
Raddik píše:ad veterán: to není pravda. musíš si jen vyřídit testaci na veteránské vozidlo (cca 2000), zaplatit poplatek některému z vet. klubů (cca 300-500) a pak už jen jednou za rok přetestovat u komise cca 300). k tomu povinné ručení které stojí např na GT 1300 340kč a jezdit můžeš dle libostui. v zákoně je že to nemůžeš používat na dení používání ale nechápu jak by ti to někdo chtěl dokázat.
misokgb píše:To je problem kupit buracku na papieroch a prerazit z nej cislo karoserie?? U nas nie a naviac sa chysta aj THG - kontrola originality, ktora sa bude vykonavat od 22. januara pre vozidla dovezene z cudziny ak to chces legalne postavit na papiere, a od pol roka 2008 pri akejkolvek zmene majitela sa bude musiet tato kontrola na dane auto urobit. Co je u nas v rozmedzi od 3000-6000Sk zalezi od auta. Ja takisto mam jedny papiere a beham na druhom aute, nemam ani len stitok zatial prehodeny... Ale prehodim aspon ten. A inak na SK sa udajne da prihlasit HOCIJAKE stare auto, ktore ma katalyzator ma platnu STK/EK a platne zahranicne papiere, spravi sa THG - kontrola originality a prepise sa na slovensku, dostane nove slovenske papiere, neviem ci to tam tak funguje aj u vas. Zisti si to ;)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host