jeste ze na tom kvetnovem srazu pro 45 lidi u sklepnika, kerej je podle me nejakej divnej neni uz od brezna??? misto pro rejpalyDědekBV píše:....... V našem případě se bude jednat o uzavřenou společnost pouze pro přihlášené. Majitel sklepu bude připravovat teplou večeři a další pochutiny pro nahlášený počet lidí (a hlavně pořizovat suroviny na přípravu již zmiňovaného podle počtu osob). Tudíž nebude možné řešit dodatečné sklepníky v den konání akce.
rekl bych ze je naprosto uzasny, ze clovek, kerej bude mit plnej podnik lidi je ochotnej udelat jim za penize jidloDědekBV píše:.......Sklepník si nepřeje ....
kdybys radsi doporucil neco normalniho - treba servishondzik píše:v tom případě doporučuji jinej topic
Dostat se do 156 je otázka 1vteřiny bez poškození zámku.....:-( Nemá otlačené kliky???Terr píše:Tak jsem si včera vyzvedl auto, celkem OK, sice jsem se dozvěděl i pár méně milých zpráv, nicméně auto jezdí. Přivezl jsem si ho domů, dneska ráno přijdu k autu a to je vykradené. Jsem myslel, že se mi to jen zdá. Neukradli nic extra cenného, držák navigace, datový kabel k telefonu, CD, dvoje brýle, kapesníky!! a nějaké další drobnosti. Jsem pekelně nasranej, škoda že jsem toho šmejda nechytil, nacpal bych mu koule do drtičky odpadů.
Štěstí v neštěstí a záhada v jednom je, že jsem nenašel žádné stopy násilného vniknutí do auta. Přitom vím na 100% že jsem ho zamykal, protože jsem to večer ještě kontroloval.
Nechápu, jak se tam dostali, ale doufám, že nedopadnu jako HonzaK, kterému to vykrádali denně
Terr píše:Přesně. Asi to mám za ten svůj sarkasmus, ale samozřejmě to nikomu nepřeju.
Nejvíc mám obavu, že se to bude opakovat, asi to budu nechávat odemčené, protože parkuju pořád na stejném místě.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti