Limetkka: tak pod tohle hodim zase parafu já

Bohužel (možná bohudík) už nehraju, takže vidim nový věci jen v okolí, ale co mě rozsekalo je Crysis 2. Grafika, scény, relativně i příběh ... to je opravdový nářez.

Takhle jsme hráli taky a jaká to byla zábavaAdamsquare píše:To byla paráda, když se sešlo několik lidí k jednomu počítači a všichni jsme hráli současně. Jeden "chodil", druhej střílel, třetí otevíral dveře....
Přesně vim o čem mluvíšAdamsquare píše:To byla paráda, když se sešlo několik lidí k jednomu počítači a všichni jsme hráli současně. Jeden "chodil", druhej střílel, třetí otevíral dveře....
JJ takovej Saper neměl chybu, když se málo nastavil ocas a vzala ho termika to byl teprv fofr, dneska už bych to neuběhlFranik píše:kdysi davno za telecich let jsem lital upoutance a vetrone, ted na to neni cas, chut by byla a z phy taky nejsem.
v egypte ho ted uctivaj jako boha vetruzde. píše:Znám pána, důchodce, co mu uletěl větroň. Honil ho asi 40 km na babetě a pak mu zmizel, říkal že byl tak vysoko že nebyl už vidět. A to měl rozpětí přes dva metry. By mě celkem zajímalo kde skončil, třeba ještě lítá
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 1 host