Na internetu jsem prohlédl fotky a po telefonickém ujištění, že auto je v naprostém pořádku a vše je připraveno k prodeji, jsem se do Brna vydal.
Na místě jsem byl zklamán z prostor a podivného přístupu k zákazníkům, ale říkal jsem si, že mi jde o auto a ne o bazar.Jenže všechno se vším souvisí, a to se ukázalo důležité.Nejdřív jsem se dozvěděl, že k autu nejsou hotové doklady, jelikož je to dovoz z Itálie a prostě trčí někde na ůřadech.Po projížďce a prozkoumání vozu jsem došel k závěru, že auto má na tachometru minimálně o 100 tisíc nižší hodnotu než je skutečnost, volant, pedály a podobné věci nelžou.Taky okna na jedné straně byly jiného roku výroby než na druhé, proto i díky velmi pěknému laku i po těch letech bylo jasné, že bouraná byla.Servisní knížka samozřejmě není, ikdyž po telefonu říkali, že ji mají, asi chtěli abych přijel.Tak začali slevovat s cenou, dostali jsme se na 143 ze 150 tisíc.Co mě ale definitivně dostalo bylo, že chtěli abych zaplatil 143, ale na faktuře prý bude pouze 100.Argumentovali tím, že jako soukromé osobě mi to může být jedno.Ovšem při případné reklamaci bych ostrouhal, to se ovšem snažili popřít.Nakonec jsem ještě přes známého policistu začal prověřovat původ vozidla a to už neunesli.Řekli mi, že auto už není na prodej, že jim jede jiný zákazník a bere to za plnou cenu, že bych měl co nejdřív opustit bazar.
Tady je fotka popsaného vozu, pozor na něj!Prodaný samozřejmě není, doteď je v jejich nabídce na Tipcars