Tu sa to asi moc nenosi a uz zrejme nebudem zdravit. Pockam, kym tu najdem nejakeho alfistu. Najde sa tu nejaky (Zvolen, Detva, BB)???
Lenze mna zatial nikto nepozdravil a dokonca ani neodzdravil. Asi to tu nikto nepozna a zrejme ani vase forum.-BoarD- píše: .....
Já když jsem si koupil Alfu, tak jsem také koukal jako blb, když mě nejednou pozdravily jiné Alfy
mikem101 píše:No ja som parkrat blikol na Alfy vo Zvolene a vodici na mna pozerali ako na blbca, ze co ako chcem.
Tu sa to asi moc nenosi a uz zrejme nebudem zdravit. Pockam, kym tu najdem nejakeho alfistu. Najde sa tu nejaky (Zvolen, Detva, BB)???
Alfi píše:Ja jsem trpel minulou stredu Rakovnik-Praha a zpet. Potkal jsem snad 10 Alficek, ale jel jsem sluzebnim Focusem, takze jsem se nemohl hlasit:( Hlavne kdyz v Legerce na semaforu vedle sebe zastavili dve 156 SW a prohodili par slov. Moh jsem jenom sedet a rikat si pro sebe, kluci, ja jsem taky od vas.
Říkal jsem si to saméKůrkyn píše:Tak to už je na Chocholouška
Uz sa tesim, budem pozorne sledovat vsetky alfy, najma vsak cerveneeee.rk1 píše:
Nebuď smutný,v auguste sa chystám k našim do Klenovca a vždy chodím cez Zvolen.Zdravím vždy(Ak nespím).Občas sleduj na ceste od martina červenú 156 1,9JTD,to pojde brat z Martina.tiež chodí cez Zvolen,ten Ťa pozdraví
HonzaQ4 píše:dnes na D1 červená brera. Pozdrav opětován![]()
Pokud někdo viděl mě a nepozdravil jsem tak se omlouvám protože sem měl dost práce na tom tankodromukaždopádně od jihlavy do mor. budějek je krásná cesta
Tak od příštího čtvrtka do soboty měj oči otevřené i na stříbrné. Prievidza, Zvolen, BB a okolí...mikem101 píše:Uz sa tesim, budem pozorne sledovat vsetky alfy, najma vsak cerveneeee.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host