Nebo vezmi vercajk a jed to delat na ryby... At si uzijes prirody...
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
to bych nemel ani z jednoho nic rybareni je jak droga..ale ja bych fakt radsi delal ty brzdy...mimochodem dneska jsem 2 hodiny hledal klice kdyz jsem je nasel tak jsem si to sel ze same radosti nastartovat
kup si Turtle wax na starý lak, dělal jsem s tím GTčko. je to červená lahvička asi za 250 kč a funguje to dobře. strhne to ty nečistoty a zvětralou vrstvu. potom to umyj a navoskuj standartním voskem. práce na celý den, počítej. a vem si ssebou někoho, je to fest dřina..
tak jestli vysetrim nekde 250 kc jinak pracovni silu mam ..mladsimu brahcovi se 33ka hrozne libi a hned se mi nabidl jako pracovni sila...asi si klucina mysli ze az tedka dodela ridicak ze mu to budu pujcovat aby s tim jezdil na diskoteky....ale to se chlapec myli
stačí jakákoli leštěnka na starý laky (obsahuje jemnou brusnou složku na oživení zašlýho laku)
já to řešim tak (hlavně u motorek) že si přímo míchám klasickou leštěnku na metalízu s teflonem od velvany s jemnou lapovací pastou, ale to už chce zkušenost.
AR 159 1.8 mpi
ex: AR 155 1.6 16V TS
ex: AR 33 1.7 ie
jak jsem videl ze pada snih tak jsem to proste nevydrzel jeste nez jsem sel do prace tak jsem sel k babicce pro alficku ...ohral...pripojil zadni nahon a uz jsem driftoval ..pri te prilezitosti jsem si udelal kartu
Ja ti dam, ze je 33 posledni model samostatny Alfy...
KTM 990 Adventure
kridlo mela jen 1.7 a navic jine. TD jeste melo strisku nad zadnim oknem. ty predni mlhovky teky nee, ale jinak to docela odpovida.
mmch tohle je docela stara fotka.
KTM 990 Adventure
tak panove...musim vam oznamit novinku...sehnal jsem za velice slusny peniz motor z alfsuda 1.5 TI s dvojitymi karburatory DelOrto, 77kw to bude jina jizda nez kdyz mi ted vynechavaji valce
KTM 990 Adventure