To já šel prostě pro nějaký auto a nakonec jsem odjel pětasedmouHampice píše:Podobnej příběh, akorát já šel pro R25 a odjížděl stejně jako ty ve 33ce

To já šel prostě pro nějaký auto a nakonec jsem odjel pětasedmouHampice píše:Podobnej příběh, akorát já šel pro R25 a odjížděl stejně jako ty ve 33ce
Kubas píše:.... aspoň někdo že má ještě rozum.... Alfa pod VW = žebrák prosící u Audi o díly....
zde. píše:Jj, jak už jsi někde něco takového psal, "Mám novou alfu, sice italskej sráč ale motor z audiny, držák vole rozumíš.."
Kvůli tomuhle všemu a hlavně kvůli tomu co píše Radim podle mě právě VW Alfu chce. Na to aby měl další "solidní" značku s netradičním designem už má teď Seat. A nějak to nedopadlo podle jejich představ. Aby byla Alfa pod VW nechci, ale jestli to tak dopadne tak si počkám jaký bude dělat auta a pak budu hodnotit jestli jí to prospělo nebo jestli jí VW zabil úplně. Zatím bych to neviděl tak tragicky.Radim píše:
problém u alfy je,že dělá úplně jiná auta než VW a tohle by nefungovalo dobře, i audiny jsou kromě řady RS hrozně sterilní vozy a 6-osmiválce to nezachrání.
já jsem to psal z pohledu alfisty,že by to nebylo dobré a nefungovalo by to. ovšem VW by si určitě poradil, mistři světa v unifikaci dílů a autHarous píše: Kvůli tomuhle všemu a hlavně kvůli tomu co píše Radim podle mě právě VW Alfu chce. Na to aby měl další "solidní" značku s netradičním designem už má teď Seat. A nějak to nedopadlo podle jejich představ. Aby byla Alfa pod VW nechci, ale jestli to tak dopadne tak si počkám jaký bude dělat auta a pak budu hodnotit jestli jí to prospělo nebo jestli jí VW zabil úplně. Zatím bych to neviděl tak tragicky.
Právě proto si myslím, že znovu by to samý nedělali.Radim píše:jenže čím to je,že u Seatu se jim to nepovedlo? dali pseudo-Alfa design na koncernovou krabici, a i přes cenovou výhodu oproti alfě to nikdo moc nekupoval.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host