nahoda alebo bezna vec? uletelo mi zadne sklo
Re: nahoda alebo bezna vec? uletelo mi zadne sklo
sklo mi nastastie zohnal a dal spravit byvaly majitel, len ti hajzlici mi tam nedali tie listy co su zvonka okolo neho. tie teraz zhanam.napisem ti sz potreboval by som mozno aj ine veci.
zadní okno lišty nemá. JE tam dokola nacpaná jen těsnící guma.
Ex 166 JTD 100kw (nedobrovolně EX )
Ex 166 JTD-M 129KW (je čas na změnu)
159 1.8 Mpi kočár kolem komína
Ex 166 JTD-M 129KW (je čas na změnu)
159 1.8 Mpi kočár kolem komína
Zdravim. ja sem mnel taky problem se zadním oknem, u mne to okno z ničeho nic prasklo za izdy a prostredek okna se začal rospadat do vnitř. mnel sem 50km za hod. stalo se tak: mnel sem auto na parkovište v prace celej den a celej den pršelo, v18 hodin sem došel k autum otevřel sem zadní dveře , odložil sem si batoh na zadní sedadlo, šup do auta , nastartoval , a ni sem nepotřeboval rozmrazovat okno proste nic, vijel sem z parkovište el sem tak kilometr a najednou slišim rozpadaní skla do salonu. tragedie. zavolal sem policaiti........ blebleble policaiti řikli že ne vidi žadní cizí zavineni a odjeli prič, na druhej den sem odvezel auto do servisu na vimenu skla, tam mi našli tři tečky od kat si začal delat pavouk tak že cizí zavinení tam je. na sčestí sem si sehnal zadní sklo za 1000korun +prace v servisu1100+doprava skla 600. tak tohle je muj přibeh se zadnim sklom. tak hodne sčastnich kilometru. Kaja
A.R. 166 2.4 JTD 110 KW po faceliftu manual , bejvala ale vídám ji denně.