Hmmm...H-Honza píše:vzhledem k tomu, ze to je adresa do prace, tak jsem jim moc nepomohlsunic píše:Jen tu hezky vypište své adresy ať to maj zloději usnadněný..
Tak ta pravděpodobnost kráděže Alfy je NAŠTĚSTÍ fakt o dost nížší, ale znáš to, vždycky se může objevit nějakej kokot co se jí může pokusit ukrást.. tak proč to někomu usnadňovat napsáním adresy v otevřeném fóru. Ale je to samozřejmě každého věc co si kam napíše, jen já bych adresu aspoň poslal přes SZ00flash00 píše:hahah no to by teda byli zlodeji co sou odkazani na adresi s forkdyz chce nekto okrast alfu, dobre ví kde taku najde ...
alfy se nastesti nekradou, i proto ji mám
00flash00 píše:No jooo ja mam alarm JABLOTRON tak se nemusim niceho bat
balík dorazil, díky!kudrt píše:Sorry dřív to nešlo. Dnes balíky odeslány... čekejte dobírku do pátku.
tak jsem zustal nepochopen, urcite jsem si delal srandu, nic takoveho v aute nemam, zadny skryty vypinace ani podobne, tyhle veci povazuju za zbytecne.sunic píše:Honzo, hádám, že s tím popsáním kde máš ukrytej tajnej vypínač si už děláš prdel, co? A věř mi, že fakt nemám potřebu tady do Tebe nějak rejsnit, to absolutně nee, ale to co tady dokážeš popsat je.. no prostě minimálně na zamyšlenou![]()
btw._ Ale jinak pokud máš třeba uzavřenou hodně dobrou pojistku proti ukradnutí auta, tak tomu začínám rozumět..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 2 hosti