snad jste všichni neviděli
http://www.youtube.com/watch?v=zON4bWsl2Ek
Aleši 159, taky to moc nechápu jak může někdo kritizovat tak nádherný auto. Ještě jsem neslyšel kritiku od nějakého majitele 159, ty jo? Já kam s tím přijedu tak jsem středem pozornosti a každý čučí jak vyvoraná myš.Ales159 píše:Tohle snad na chvilku zavře ústa těm, kteří neustále jen 159 kritizují
jasne ...je to alfa at uz ma nemecky nedech nebo ne at uz vazi 1400 nebo 1700kg porad je to alfa a ja pokud mam mluvit za sebe bych se za ni nestydelJP159 píše:Aleši 159, taky to moc nechápu jak může někdo kritizovat tak nádherný auto. Ještě jsem neslyšel kritiku od nějakého majitele 159, ty jo? Já kam s tím přijedu tak jsem středem pozornosti a každý čučí jak vyvoraná myš.Ales159 píše:Tohle snad na chvilku zavře ústa těm, kteří neustále jen 159 kritizují
jj, svatá pravda. Kdykoliv jí někde nechám, mám jí opatlanou, každý se u ní zastaví. I teď v Itálii jí Italové dost okukovali. Ode mne kritiku taky neuslyšíš, je pravda, že drobné problémky se najdou a to u předchozího Stila jsem neznal, to se vyvedlo. Ale jinak jen samá chvála.JP159 píše:Aleši 159, taky to moc nechápu jak může někdo kritizovat tak nádherný auto. Ještě jsem neslyšel kritiku od nějakého majitele 159, ty jo? Já kam s tím přijedu tak jsem středem pozornosti a každý čučí jak vyvoraná myš.Ales159 píše:Tohle snad na chvilku zavře ústa těm, kteří neustále jen 159 kritizují
je to alfa a hotovo...nevim co tady rozmazavat.ja osobne bych se za ni nestydel.a jeste lip ze je tezka.alespon bych odhazoval od sebe BMW a Mercedes.JP159 píše:No ale at už je zacílená na cokoli, at je těžká, neobratná ,at nahrazuje cokoli, tak stejně je to nádherná Alfa.
Nádherná je bez diskuze. soused jí má sice Jtdm, ale slintám u ní každý ráno. Jo tak 2,2 SWJP159 píše:No ale at už je zacílená na cokoli, at je těžká, neobratná ,at nahrazuje cokoli, tak stejně je to nádherná Alfa.
S tím bych úplně nesouhlasil. Ale tak podrobná znalost starších modelů, jako u majitelů škodovek to asi nebudeRichie píše:no ono jde o to ze vetsina "alfistu" zna jen 156ku a starsi jsou pro ne hranate pixly a nebo (P2,6C,1900) stare kramy...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 6 hostů