SouhlasLimetkka píše:Mě fakt facinuje, jak se tu u mobilů mluví jen o focení, to mě fakt doráží![]()
Tak kua, když už fotim hodně ,tak nějakej merňavej placatej kompakt, bude to fotit x-krát líp... lae co, tady s tímhle názorem stejně neuspěji

SouhlasLimetkka píše:Mě fakt facinuje, jak se tu u mobilů mluví jen o focení, to mě fakt doráží![]()
Tak kua, když už fotim hodně ,tak nějakej merňavej placatej kompakt, bude to fotit x-krát líp... lae co, tady s tímhle názorem stejně neuspěji
ok, ale to jsi zas na ceně toho telefonu... kompakty pod 4tis jsou srovnatelný s mobilama... navíc je to další krám, co musíš tahat v kapse...Limetkka píše:Mě fakt facinuje, jak se tu u mobilů mluví jen o focení, to mě fakt doráží![]()
si asi upadLimetkka píše:Petr147:
Poku je mi známo, tak 99% kompaktů umí ostřit od 1cm, to už si skoro fotíš šmouhy na čočce:-D
Samo, že v šeru víc šumí, ale co od mobilu čekat... každopádně 100x lepší řešení, než u sebe tahat další krám... navíc jak píšeš, musel by být v ceně telefonu ;)Limetkka píše:Na takovýchhle minifotečkách prd poznám, to vypadá všechno dobré. Navíc tady máš fakt hezké světelné podmínky, tkaže tam věřím, že i mobil fotí obstojně;-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti