jinak umyto a zejtra ji navoskuju jsem to totiž dneska už nestih
měl jsem je objednané, ale během zpracování mé objednávky je vyprodaly, takže jsem si nechal poslat tyhle. byly akorát o kilčo dražší na kuse. rozhodně z toho nemám mindrák, je to prostě taky skvělá papučLadis píše:Neříkal jsi, že jde do continentálek? Jinak asi nejlepší volba. Já doškubu Kubasovi hučící pirellky

ty poklice zvyšují sice výkon, ale zjistila jsem, že ta má Alfička vypadá sakra dobře na černých plecháčích, takže půjdou zřejmě dolu
  ty poklice zvyšují sice výkon, ale zjistila jsem, že ta má Alfička vypadá sakra dobře na černých plecháčích, takže půjdou zřejmě dolu  

I mně přišla dnes nylonová plachta, 155 je navoskovaná, po posledním weekendovém výletu stačí lehce omýt a také se na ni prášit nebudePetrGTV píše:75tce jsem koupil plachtičku, aby se na ní přez zimu v garáži neprášilo :-) No a svini dieselový budu muset dopřát poloosy (2,4 M-Jet má ty triangly, ne klasický :-( )

jj... mam. To byl lonsky darek pod stromecek pro moje GTV. Doufam ze zbytek se povede jiz tuto zimu...zde. píše:A nemáš to křídlo vzadu CUP?

a rozvodák(dík patří kúrkynovy
 a rozvodák(dík patří kúrkynovy  )a ještě jsem nahodil nový lanka ruční brzdy
 )a ještě jsem nahodil nový lanka ruční brzdy 

.
 . ) tak snad bude chvíli jezdit bez trucování  [-o<
  ) tak snad bude chvíli jezdit bez trucování  [-o<
 .
 .Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti