takze policajt nema sanci na takovem exotu cokoli vykoukat a podobne na tom jsou i STK. Kdyz na krabicku nalepis nalepku s ALFA/FIAT znakem a par dlouhyma cislama + RL homologaci, pak ho muze jen upozornit prasacky provedene kabely... Taky organu vzdy budu tvrdit, ze se to tak chova od dovezeni z ciziny a tak to asi bude OK. Chapu ze na skodifce to pozna i organ, ze to tam nepatri.
  takze policajt nema sanci na takovem exotu cokoli vykoukat a podobne na tom jsou i STK. Kdyz na krabicku nalepis nalepku s ALFA/FIAT znakem a par dlouhyma cislama + RL homologaci, pak ho muze jen upozornit prasacky provedene kabely... Taky organu vzdy budu tvrdit, ze se to tak chova od dovezeni z ciziny a tak to asi bude OK. Chapu ze na skodifce to pozna i organ, ze to tam nepatri.  Az nekdo budete mit hotove dejte foto jak to vypada - ted mam na Alfe SDS (jednodussi reseni), ale porad me to laka, jen nevim jak bude cumak vypadat s sviticima dalkama. Mlhovky sice pouziju tak 2x do roka, protoze jsou do mlhy a ne do inverze, kterou tu zazivame podstatne casteji

) že je to tak od výroby. Stejně se dá hrát s blinkry, které pak fungují jako americké obrysovky, tj. svítí pořád na nějakých 50-60%.
) že je to tak od výroby. Stejně se dá hrát s blinkry, které pak fungují jako americké obrysovky, tj. svítí pořád na nějakých 50-60%.

Já myslím, že to s tím, přes tu řj, nebude tak horký. Možná to doopravdy jde, ale oficiální servis se k tomu nezná a jestli to dovede někdo "odsud", tak se dosud neprojevil. Ještě mě napadá, jestli někdo umíte dobře německy nebo Italsky, zeptat (napsat email) se v D (A) nebo v I u autorizovaného servisu. Možná budou vstřícnější. Bohužel já umím v cizím jazyku dobře jen pít a jíst
  Já myslím, že to s tím, přes tu řj, nebude tak horký. Možná to doopravdy jde, ale oficiální servis se k tomu nezná a jestli to dovede někdo "odsud", tak se dosud neprojevil. Ještě mě napadá, jestli někdo umíte dobře německy nebo Italsky, zeptat (napsat email) se v D (A) nebo v I u autorizovaného servisu. Možná budou vstřícnější. Bohužel já umím v cizím jazyku dobře jen pít a jíst