to že tahám na jedné straně sám za provaz proti motorkářům mi je jedno, já s něma vycházím slušně, jenom jim uhnu a v duchu jim popřeju, ať dlouho požijou, ať najedou ještě mnoho km bez nehod a úrazů...
pokud se někomu něco stane, nepatřím mezi ty, kteří řvou můžeš si za to sám, neměl jsi na to lézt...
to Harous,
zkreslené informace o morkářích? jj, to co ukážou na netu, ve zprávách i to co vidím na cestě... sorry to je opravdu zkreslené..
z druhé strany motorkáře to taky znám, bohužel, ale to by bylo na dlouho..
to rosso 155,
je to debata o ničem, a tímto příspěvkem už na cokoliv k tomuto já nebudu nic psát..
to mi připadá jako v léčebně když jsou dva kuřáci s rakovinou plic, a drží krabičky cigaret a čtou o tom zabíjení a stejně si ještě zapálí...
ti motorkáři o tom ví, že pokud jedou vysokou rychlostí, nemusí na vedlejší to někdo odhadnout a vjede mu tam, 1ooox pojede adrenalinově až se pomyslné ucho utrhne.. a něco se stane, ale vždy za to bude moct někdo jiný...
PetrGTV: nova lépe dramatizuje a citově přibarvuje
jinak hoši: neusuzuji že by vám diskuze na toto téma byly nepříjemná, protože by jste už dávno otočili list, a tak jak vás několik tak i já dáme své názory, být u piva v hospodě, dáme panáka a úsměv na tváři...