převodovky stejné nejsou. pro 2.4 jsou oblíbené převodvkyLadis píše:Teď si nejsem jistý jestli jsou ty 6 st.převodovky stejné z 1,9 nebo 2,4 . Většinou kňučíme, mi co máme 2,4 JTDm.
 dodávány by GM a pro 1.9 jsou dodávány Alfou resp. Fiatem
 dodávány by GM a pro 1.9 jsou dodávány Alfou resp. Fiatempřevodovky stejné nejsou. pro 2.4 jsou oblíbené převodvkyLadis píše:Teď si nejsem jistý jestli jsou ty 6 st.převodovky stejné z 1,9 nebo 2,4 . Většinou kňučíme, mi co máme 2,4 JTDm.

, a to je to co mě nedělá, takže usuzuji, že přídavné topení nemám. Nicméně, kdyby se našla dobrá duše, která ho má a vyfotila jak je tam umístění a jak jsou natahaný hadice byl bych rád
, a to je to co mě nedělá, takže usuzuji, že přídavné topení nemám. Nicméně, kdyby se našla dobrá duše, která ho má a vyfotila jak je tam umístění a jak jsou natahaný hadice byl bych rád 

Franik píše:PetrGTV: to co píšeš že při přepnutí na HI se otevře velký okruh je nesmysl. Velky okruh je otevíraný termostatem a ten není nijak vázán na elektriku je to čistě mechanická věc otevíraná na základě teploty proudící vody okolo něj. Teplá voda do topení proudí z malého okruhu a je otevřen stále, tudíž i proto se u diesl verzí při jízdě z kopce nebo na volnoběh motor neohřeje stíhá ho totiž ochladit právě topení. U mé bývalé V6 jsem měl winter paket a přídavné topení tam nebylo. Olej maže za všech okolností i když je -20 jen hustější tudíž se vyplatí ho trochu šetřit na otáčkách. Jinak já mám stabilně v autě nastaveno auto na 21stup. a nechám to topit v zimě i chladit v létě automatiku. Ta už si to ureguluje a začne foukat až teprve dosáhne teplota vody určitý hranice.

to mají tatrovky a starší autobusy, naftové bufíky,...Bull.et píše:Mělo by se ti hulit od předních kol, a to je to co mě nedělá, takže usuzuji, že přídavné topení nemám. Nicméně, kdyby se našla dobrá duše, která ho má a vyfotila jak je tam umístění a jak jsou natahaný hadice byl bych rád

Ikdyž sem slyšel, že zima ženskejm sluší?!
 Ikdyž sem slyšel, že zima ženskejm sluší?!  Ale to je asi do jiného tématu...............
 Ale to je asi do jiného tématu...............juraz3nca píše:to mají tatrovky a starší autobusy, naftové bufíky,...Bull.et píše:Mělo by se ti hulit od předních kol, a to je to co mě nedělá, takže usuzuji, že přídavné topení nemám. Nicméně, kdyby se našla dobrá duše, která ho má a vyfotila jak je tam umístění a jak jsou natahaný hadice byl bych rád

http://levne-topeni.kvalitne.cz/nezavis ... ni-aut.php
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host