Tak gratuluju, konečně pořádné auto

Hlavně ji pořádně prohlédni aby nebyla shnilá, zkus ji zvednout za všech pět zvedacích bodů. Shnilý výfuk nevadí, dá se sehnat nebo i vyrobit. Bývají zatuhlé stěrače, volnoběh často hapruje ale to je dosti neřešitelný problém. A hlavně je důležitý stav interieru, to řekne strašně moc o majiteli a též interierové díly nejsou k sehnání. Jinak je to jednoduché auto, žádné záludnosti. Jo ještě si poslechni hydroštely za studena a potom po zahřátí po několika vytočeních, když se ozvou tak je špatný olej a kdoví jak tam byl dlouho.
Nekupuješ náhodou tu zelenou 907 od Příbrami?
1. Díly bych kupoval kdekoliv, snad krom podezřele levných z allegra které mohou být padělky. Když koupíš nějakou lepší značku tak chybu neuděláš. Já třeba dal set INA který jsem koupil v elitu. Už jsem slyšel i že INA jsou sračky ale znám lidi co s nimi v klidu jezdí tak uvidíme.
2. Přípravky existují, nicméně já to dělal bez nich a podle toho jak jede tak se to povedlo. Stáhni si manuál, jsou tam popsané značky i postup.
http://www.alfisti.cz/index.php?link=cu ... ni-manualy
3. Před nějakým časem jsem si udělal návod, originální pdf už jsem ztratil tak jsem to jen prasecky ofotil z papíru ale přečíst se to dá:

- pdf v trochu lepší kvalitě můžu poslat na mail