Já mám i tady člověka na ND který má ceny více než hodně směšné (lanovod 30kč, omezovač kilo atd..). Tak dám dnešní historku.
Palubku už jsem měl rozebranou tak jsem dneska zkusil jestli opravdu bzučí ten motorek a byl to on. Tak jsem ho vytáhl, už je měněný byl tam nějaký madej in china omotaný izolačkou. Tak jsem ho vytáhl sundal nalepku a koukl se na mobilu na net. Motorek jsem našel vé švédsku na prodej. Tak jsem ho vzal a jel jsem do třech místnch alfa servisů ho shánět. Hodinu jsem hledal ještě tu nalepku z motorku, no nakonec jsem jí měl nalepenou na mikině
Oficiál AR servis OV-Vystavni. Pán vypadal jako by poprvé seděl u PC. Furt někde klikal, než eper přepnul z fiatu na AR skoro zavírali. Nakonec najel na schémata a spolu jsme to procházeli našel první čidlo co tam viděl a řekl mi, že to bude stát 2600,-kč. A, že to je na plnou zálohu. Pří dotazu jestli to je skutečně ono mi řekl, jiné čidlo jsem tu neviděl tak asi to bude ono.
V druhém servise to bylo v podstatě to samé až na to, že potom majitel řekl, že jim vzadu stojí 156 nabouraná, že bych si to mohl vzít z ní.
Vyběhl montér, že mi to střelí s celým panelem klimy za 3tisíce po smlouvání, že chci jen ten díl mi řekl cenu litr. Otočil jsem se na místě a šel.
Zavolal jsem svému dodavateli použitých ND a zítra si pro to jedu za pade. =D>
Když už jsem dneska na tom dělal tak jsem začal zjišťovat proč nesvítí kontrolka airbagů. Ten člověk co to měl přede mnou byl opravdu talent. Né, že by žárovku zatemnil, nebo přelepil nebo střil k ní kabel. On prostě natvrdo ustřihnul žárovku, takže to si zítra budu brát taky, protože tam jde 12V (na ostatní 2V) a než shánět správnou žárovku metodou pokus omyl tak si raděj vezmu ten středový displej za padě
Když už tam zítra jedu, kdyby chtěl někdo nějaké drobnosti dejte vědět sz můžu to přibrat.
Jedna věc se mi na 156 hodně líbí. Je jak lego, zatím se mi nestalo, že něco nešlo rozmontovat, nebo by člověk důmal jak na to.
http://www.bildelsbasen.se/?link=list&s ... DE16244799
Jinak máte taky tak rozdrbanej ePer? V těch servisech měli nějaký ePer trošku jiný, přehlednější kde se přihlašovalo. Neví někdo oco gou?