tuta146 píše:Kottri pokud chceš rozumně investovat a dopřát něco Alfě, tak sežeň zrcátka z verze vnitřní FL a po FL ve tvé barvě. Jsou v laku a matný plast je jenom ten krček mezi zrcátkem a kastlí, navíc už byl používaný jiný materiál a neloupe se.
toto je riadna blbost, aj FL ma presne ten isty drziak co sa lúpe a vobec nieje plastovy ale je to hlinik, preto sa to casom olupe. jedine v com ma FL rozdiel je ze má spetáky vo farbe. inak sú presne tie iste ako stare.
foliu na ten hlinik je blbost davat, lebo pri uchytení zrkadla to má komplikovane tvary.
najlepsie je to poriadne ocistit, vsetku starú farbu uplne az po hlinik, aj hrany a boky, pripadne aj zozadu, je to pracne, ale treba to az do ziveho a odstranit vsetku oxidaciu z hliniku. potom to prebrusit aspon 400 vkou vodnym brusnym papierom. a dat kvalitny základ najlepsie na hliník, ja som nemal akurat po ruke tak som dal priesvitny na plasty a na to cierny matny spray. a uz to drzi aj 2 roky bez problemu, tipujem ze este to vyrzí pár rokov.