este predttym novy termostat a
  este predttym novy termostat a   este este predttym nove brzdove platnicky a to by aj stacilo za posledne 2 mesiace
  este este predttym nove brzdove platnicky a to by aj stacilo za posledne 2 mesiace    Teraz uz len povisavat a umyt a
  Teraz uz len povisavat a umyt a  
Já už si myslel že máš komplex že je nemáš od výroby, jak to mají moderní vozy, tak se to snažíš dohnat.Ladin 164V6 píše:Takze, vsichni, co si mysli, ze bych to byl schopen udelat, maji velky tucny minus...

pokud to sou lanovady, tak lze poklepat kladivem a uvolnit to. Pokud ti primrznou desky, tak tam pomuze fen... Jinak ja vozim kladiva dve...Adamsquare píše:To fakt ne
 , samozřejmě se pokochat a pohladit. Holt předchozí zkušenosti u nás v čechách sou hodně špatný :/
, samozřejmě se pokochat a pohladit. Holt předchozí zkušenosti u nás v čechách sou hodně špatný :/
 , no tak co jinýho, auto přes zimu stojí, naše liberecký forum taky, tak tady se aspoň něco málo dozvim
, no tak co jinýho, auto přes zimu stojí, naše liberecký forum taky, tak tady se aspoň něco málo dozvim  
  ... i když sem se tomu ze začátku bránil
... i když sem se tomu ze začátku bránil  . Ješte tak měsíc a budeme se zase vídávat na pravidelnejch měsíčních
. Ješte tak měsíc a budeme se zase vídávat na pravidelnejch měsíčních 
 Nechapu,kdyz to pet let jezdilo i s DPFkem ktere je venku necely mesic.SElenoid jsem ani nesundaval,vse behalo jak ma,jen v tom tele EGR byl trosku usaz tak jsem to vymil,kdyz uz jsem ho mel dole.Vycistil jsem tu kovovou hadici k sani+vstup u sani,sundal cidlo sani a vycistil,to uz bylo pekne zahnojene...Prvni nastartovani a chvili nez se to zahralo to byla desna dymovnice
 Nechapu,kdyz to pet let jezdilo i s DPFkem ktere je venku necely mesic.SElenoid jsem ani nesundaval,vse behalo jak ma,jen v tom tele EGR byl trosku usaz tak jsem to vymil,kdyz uz jsem ho mel dole.Vycistil jsem tu kovovou hadici k sani+vstup u sani,sundal cidlo sani a vycistil,to uz bylo pekne zahnojene...Prvni nastartovani a chvili nez se to zahralo to byla desna dymovnice 
 za chvíli ji jedu projet, snad to pomohlo [-o<
  za chvíli ji jedu projet, snad to pomohlo [-o<

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti