Jestli je to serie 2 nevim ale má to třeba otevírání kufzu na zadku ve znaku tak by to měla bejt a řikal že je to po faceliftu,výroba 08 2008,kilometry by měli sedět,má to servisku.Ještě řikal že mi v ceně vymění olej a na rozvody jsem se taky ptal a že mi je může i udělat za zvýhodněnou cenu ale nevim kolik to je ta zvýhodněná cena.Kolik cca stojí normálně???Andy159sw píše:Ak je to seria 2 co by mohla bit, tak by mal odpadnut aj problem z riadenim co je velke + , kilometre ak sedia tak pei 120tkm by sa mala robit vymena rozvodou a remene, tak aby si stym pocital. Inak vyzera skvele =D>

U té výbavy Ti nevim ale našel jsem pár i v Německu a některé taky nemají xenony a jsou to Ti tak nevim...

Ještě otázka má tato alfa 159 Ti velké brzdy 330mm nebo tak nějak a brzdiče 4 písty bremba?

a na 100% je po faceliftu. Otevírání logem na kufru je jeden ze základních rozlišovacích znaků. Je jich sice mnohem víc, ale psát to tady po 120. nebudu.
 a na 100% je po faceliftu. Otevírání logem na kufru je jeden ze základních rozlišovacích znaků. Je jich sice mnohem víc, ale psát to tady po 120. nebudu.

i autosedačka, ale co tady s tím fakt nevím. To je zas nějaký omyl Italských ingenýrů.
 i autosedačka, ale co tady s tím fakt nevím. To je zas nějaký omyl Italských ingenýrů.
 Zvuk jak V6 od toho necakaj, vlastne nic odtoho necakaj co sa tyka zvuku to si si vybral zlu motorizaciu. Sorry
 Zvuk jak V6 od toho necakaj, vlastne nic odtoho necakaj co sa tyka zvuku to si si vybral zlu motorizaciu. Sorry  
 V tom pripade dobra. Ak ide o motor a pod. zabudni.
 V tom pripade dobra. Ak ide o motor a pod. zabudni.