No Ty mě taky neděs, mám to v manuálu...teda aspoň myslimCipís píše:tyvado: ty davas 5w30 ? ja mam taky Selenii 5w40 ...

No Ty mě taky neděs, mám to v manuálu...teda aspoň myslimCipís píše:tyvado: ty davas 5w30 ? ja mam taky Selenii 5w40 ...
nejsem mechanik,ale muj selsky rozum mi rika,ze pokud to predtim nedelalo,tak kdyz to ted dela,je asi neco spatne... a ten zvuk mi fakt zdravej nepripada.A Cendlerovo "a jejej" k tomu videu taky neco vypovida...acmilan píše:no prave jak hovoris sici stroj a mechos mi hovori, to je v pohode, tak co vlastne?
Vraj to musi byt pocut az cez viko, tak potom to niecio znamena.
Su vsetci mechanici na Lounsku amateri, alebo ja prehanam????
nene,necinka..jen klape jako klasicky diesel... a naopak po zahrati jeste vic stichne...acmilan píše:Cipis, jaky mas ty zvuk ked sundas viko, cinka nieco?
tak daval to tam Cendler a jeho prava ruka Petr,tak snad vi co delaj ne... a neni nahodou taky rozdil s DPF a bez...? ja myslim,ze jo.A v manualu u auta co ma z fabriky DPF asi nepocitaj s tim,ze ho hned 99% cechu vykuchatyvado píše:acmilan ma taky 1.9 že?
Cipis Stahl jsi ten manual? No hned jak pujdes s pejskem tak si vem klic a to svinstvo vypusť
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti