Hlavně pak napiš,jak ti to jezdí
Koni jsem našel v německu za 748éček. Asi na celý auto, ale i tak je to krapet hodněAleš píše:Monroe jsem měl na 155 a byli to hrozný.Pak jsem dal na zadek Alko a ty fungovali jen v zimě,v létě jakoby tam nebyli.Pak jsem koupil na celé auto Sachse a byla to paráda,uplně jiné auto.Já ted řeším dilema jestli na 156 dát Koni nebo Bilsteiny.Čekám na cenu Koni,ty Bilsteiny stojí jeden 3500kč.Tak nevím.Hlavně pak napiš,jak ti to jezdí

Jo a jestli to na 147 jde tak už bych v honbě za vyšším profilem koupil aspoň 225/45 nebo nějaký obskurní rozměr typu 215/50 R17 (což budu řešit na GT až zmizí ty současné 215/45)
  Jo a jestli to na 147 jde tak už bych v honbě za vyšším profilem koupil aspoň 225/45 nebo nějaký obskurní rozměr typu 215/50 R17 (což budu řešit na GT až zmizí ty současné 215/45)

Zbytek se snad nějak opraví, i když budu muset shodit celý nárazník, protože se to přes něj částečně přeneslo i na druhou stranu. A světlo i když drží, tak je nějak divně hnutý...
 Zbytek se snad nějak opraví, i když budu muset shodit celý nárazník, protože se to přes něj částečně přeneslo i na druhou stranu. A světlo i když drží, tak je nějak divně hnutý... Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 1 host