takže já to mám dosti na prd... obvolal jsem pomalu i starostu, ale asi budu spát v káře nabo ve stanu, jak to vidim

Místa je tam prý dost.
 Místa je tam prý dost.
 aby se dalo
  aby se dalo   

kazdopadne, kdyby nekdo vedel, kam se dvema krky na patecni noc, byl bych vdecen.
 kazdopadne, kdyby nekdo vedel, kam se dvema krky na patecni noc, byl bych vdecen.

už aby byl pátek a všechno to už začlo.. nejedete někdo z okolí Ústí nad Orlicí,že by sme udělaly pořádnou kolonu at lidem zas padaj čelisti?
 už aby byl pátek a všechno to už začlo.. nejedete někdo z okolí Ústí nad Orlicí,že by sme udělaly pořádnou kolonu at lidem zas padaj čelisti?  

Tak Bruntálem projedem. To su v klidu.Liwika19 píše:jedna policajna alfa tam bude

V kolik budeš vyrážet??? Pojedu nějak s Crashtou,snad už GTVečkem..perry69 píše:cuhan - hele meli by jsme tam byt uz pred 4 ne-li driv. Tak by to bylo vazne fajn. Cislo na tebe mam, tak az dorazime, tak bych ti zavolal

To je nápad. Ucpeme Bruntál. Já jsem pro každou srandu.Gionardi píše:pišu ti +1 - dopravka je zajištěna - snad dodrží slib. Nebo to tam ucpem a bude to
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host