Toto je v Zurichu normalni, v podstate A1 Winterthur - Bern je takova pricpanejsi...rosso155 píše:...A pak asi hodinová projížďka Zurichem.
Možná to myslel jako Apríl. Ale i kdyby ne, Jaguarem by mě tedy neurazil ...PiMBeche píše:Taku hanbu by som neprezil, keby moj "Fiat" niekto prirovnal k nejakemu Tata Motors...
Hampice píše:Že by české marketingové oddělení začalo konečně taky něco dělat?
http://aktualne.centrum.cz/sportplus/fo ... -i-pozemk/
Jj, tohle jsem jel Thayngenem, tam je to v pohodě, akorát už podruhý za sebou mě ten samej chlap u okýnka poslal na váhu a detailní prohlídku papírů a nákladu, asi ho to baví, strávil jsem tam takhle hodinu navíc, jen tak tak jsem stihnul tu vykládkucrashta píše: Toto je v Zurichu normalni, v podstate A1 Winterthur - Bern je takova pricpanejsi...
Hele, nejezdis pres prechod Thayngen??
Ja jen, ze tam maka segra... Ale zavisi taky, u jaky clite firmy...rosso155 píše:...
Něco podobnýho jsem už viděl na vlastní oči minulej rok v Brně po průtrži. Sice ne v takovým měřítku, ale ten kulatej kanál byl vytrženej i s rámem ze silnice a ležel o cca 10m dál.
Tak to doporučuji. Já toto totiž opravuji a některý jsou v takovým stavu, že bych se nedivil, kdyby se do to propadl cyklista. Ono se to většinou opravuje až je pozdě a někdo si na tom sk***í auto. SúS a ŘSAD to vůbec nekontroluje a vodárny občas.juraz3nca píše:jinak k těm poklopům, viděl jsem jak se pod předním kolem tzv zvrtnulo kanálové víko a urvalo na dodávce zadní nápravu na jedné straně..
od té doby pokud to jde, vyhýbám se kanálům..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti