Odkaz na několik těch foteček

http://rada166.rajce.idnes.cz/14.4.2012 ... io_Bruntal
 galerie a videa pověsím - jen to chce chvívi čas
  galerie a videa pověsím - jen to chce chvívi čas

a byla
 a byla  

). tak hadam sa vidime buduci rok
 ). tak hadam sa vidime buduci rok  

škoda že jsem nestihl - ale bylo třeba deaktivovat Shandorovo ozvučení
  škoda že jsem nestihl - ale bylo třeba deaktivovat Shandorovo ozvučení   
 Trefil si večer vůbec na cimru???cepppp píše:spanila jizda byl velkej mazec :-)

jinak taktez velice dekuji bylo to perfektni.spanila jizda byla super.k tomu neni co dodat
  jinak taktez velice dekuji bylo to perfektni.spanila jizda byla super.k tomu neni co dodat 
V patek (sobota rano ) to byl trochu problem a vneděly rano jsem měl doprovod tak to nebylo až takovej problem ,ale byt to teda mazecforza156 píše:Trefil si večer vůbec na cimru???cepppp píše:spanila jizda byl velkej mazec :-)

A nebudu pít, v sobotu sem byl celej den na pikačů
 A nebudu pít, v sobotu sem byl celej den na pikačů  
Sice jsme nestihli spanilou, ale zase jsme si dali zrychlený přesun do Zlatých, Ten rencek musel koukat jak péro z gauček, když kolem něho prosvištěli 3 alfy cca dvoukilem mezi skalami.Gionardi píše:škoda že jsem nestihl - ale bylo třeba deaktivovat Shandorovo ozvučení

Jsem moooc rad že se Vam všem libilo..
je treba zminit, ze ztrata pouhe jedne pozice pri soupereni* s mycakem behem ranniho plynuleho presunu (pokud me zrcatko neklamalo), byla predzvesti uspechu v motokarachLiwika19 píše:takze hlasim uspesny prichod domov. tiez sa pripajam ku dakovackam za zraz. naozaj bolo super (pre mna najvacsi zazitok motokary). tak hadam sa vidime buduci rok

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti