pekony píše:Tavado to máš 18tky?? Nechce se mi hledat,vstal jsem po šichtě a mám chuť si udělat radost. Kde si je objednával??
Ty jsi musel mít safra uspěšnou šichtu coo? ano 18"
pekony píše:Tavado to máš 18tky?? Nechce se mi hledat,vstal jsem po šichtě a mám chuť si udělat radost. Kde si je objednával??
No na zimu by stacilityvado píše:Chlapi nechtěli byste někdo tyhle kola? Mám je u něho zamluvené, 2 pneu 6mm a dvě 3mm na výměnu, kola pry bez poškození, dopravu bych vám domluvil za nějakou tisícovku a dobrou flašku.
http://kleinanzeigen.ebay.de/anzeigen/s ... d=50215125
tak dneska dorazily a pujdou zase zpátky, kola bomba ale brzdy velké, takže nehrozí :-(tzauto píše:už jsou objednané .... :-), 17"
Súhlasím, toto zodpovedá 17´diskommcernoch píše:Jediná výtka je, že jsi v tom Photoshopu to napasoval jako 19náctky.
V reálu to bude vypadat úplně jinak.
Budou to prostě papuče s výškou 50.
Ten "efekt" s odrazom je moja odfláknutá práca vo Photoshope, ale učím sa :-)Cipís píše:st.paul: a budou umet i ten efekt s odrazem..??pekny kola to jsou...
Pekne elektrony ale na leto iba 18-kyst.paul píše:Prispievam do zbierky s novými 17´ diskami CMS C8, zajtra pôjdu na auto, fotky samozrejme dodám, zatiaľ aspoň výsledok vo Photoshope.
17´CMS C8 leštený antracit, stred 65,1, 5x110, ET38
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti