//AlfaGTV na ní zadřel úžasně celkem třikrát svoje GTV, který vždycky znova trpělivě rekonstruoval, jednou dokonce hned cestou z dílny tuším se to povedlo po 50km--a mechanik mu neustále chlácholivě tvrdil, že olej nemá na tohle žádnej vliv..., on věděl jak mu udělat radost

TOHLE je pánové " krví prověřená" věrnost značce...tohle není pro měkoty..
Někdo to holt potřebuje takhle, tak to je --takový alfistický SM--zadřít--zgenerálkovat, zadřít -zgenerálkovat--zadřít-zgenerálkovat---úžasné- vzrušující --

Když dal Alfa GTV nakonec -potupně 10W-60 a motor po otočení klíčkem začal lehce ohřívat,jak když utne..-- škoda..taková krásná šňůra to byla , měl to tak hezky rozehraný

Obdivuju nezdolnou schopnost jít hlavou proti zdi a srdnatě trvat na svém, v tom je rozhodně potenciál --určitě se nenech odradit, jdi do toho a hoď sem prosím potom ty nádherný záběry na proraženej blok, když ojnice vyjde na výlet.--- budeš na tu nádheru vzpomínat celý motoristický život... kur.va ...cool-borec má něco takovýho vymytý ve svým pokoji a na tom desku tvrzenýho skla....holky když to viděj, maj zvýšenou frekvenci tepu na dvojnásobek-a" potřebujou tu úžasnou vložku ", co jí každej den připomínaj v telce..
Proč mu-- vy oškliví budulínci -- tuhle šanci chcete brát..
Opakuju---Jseš na nejlepší cestě /třeba zas po čase konečně následovník AlfaGTV/a určitě pokračuj a NEZAPOMEŇ SE HLAVNĚ PODĚLIT O TY FANTASTICKÝ VÝSLEDKY..nemáš se za co stydět...."ty seš .velkej " kur,va drsňák" takovej tady fakt dlouho chybí --určitě se nezdržuj nějakým zahříváním motoru a dej tomu plnej knedlík hned---ty naprosto, ale naprosto nemůžeš ztrácet čas..
jasný-není o čem..žádnej přizdi.sráč..takovýhle typy nám ukazujou světlo na konci tunelu..
Rozumím..bože ..rozumím..ať ti ta ojnice blokem vyjde-no nakonec klapot kliky je sice
menší cirkus ale nemusíš se za to určitě hambit--hele potkan se dělá nejlíp přetržením
rozvoďáku---takže prosím tě určitě rozhodně NEMĚNIT..TOČIT..PODŘAZOVAT CO TO JDE..ono to nakonec vyjde--trpělivost
držím ti palce...

no jako zasmal jsem se to jo ale do reality to ma daleko jde o to ze v auto jas mi to doporucili kamos taky predchozi majitel mi na to rek ze tim nic neskazim a ja si proste vybral nazor lidi ktere znam tod vse....