Směr Bratislava-Veszprén-Zágreb-Split
 Směr Bratislava-Veszprén-Zágreb-Split  
 . Minule jsem to otočil na nádrž ( cca 5000 kč, obě cesty), známka Slovensko 400,- , Madarská 300,- , Chorvatsko - cca 1200 , takže dopravu tam a zpět počítám na 7000,-
 . Minule jsem to otočil na nádrž ( cca 5000 kč, obě cesty), známka Slovensko 400,- , Madarská 300,- , Chorvatsko - cca 1200 , takže dopravu tam a zpět počítám na 7000,-
Tak to tu Áju jen tak lehtáš pod křídlama. Mně na cestu tam spotřeba 7,5, docela naloženej/ hlavně chlast-100 piv to jistí/ a domu 6,8. Ale nešetřil jsem ju.Ladis píše:Tak já jedu až kousek od Omiše (cca 1000 Km). Ubytko za 5000,- osoba na týden bez jídla, pláž 50m přes cestu s pár lidma. Minule jsem to otočil na nádrž ( cca 5000 kč, obě cesty), známka Slovensko 400,- , Madarská 300,- , Chorvatsko - cca 1200 , takže dopravu tam a zpět počítám na 7000,-

a s bludičkama se stejně nedá večer jezdit víc jak 120
 a s bludičkama se stejně nedá večer jezdit víc jak 120   . To jo taky jsem čučel jak puk, když to dala za 6 litrů
. To jo taky jsem čučel jak puk, když to dala za 6 litrů 
 . Já zase nejsem jeden z těch lidí, co proleží u moře celý den. Takže spousta výletů po okolí, k tomu nepotřebuju tropy. I když, minule jsem jel jen o 14 později, než plánuju teď a to tam bylo zrovna pořádné peklo.
 . Já zase nejsem jeden z těch lidí, co proleží u moře celý den. Takže spousta výletů po okolí, k tomu nepotřebuju tropy. I když, minule jsem jel jen o 14 později, než plánuju teď a to tam bylo zrovna pořádné peklo. Vím jak to smrdí v okolí Ledců tady pod Brnem, když pálí zdechliny.
  Vím jak to smrdí v okolí Ledců tady pod Brnem, když pálí zdechliny.  Ta záloha byla cca 700E a to je docela dost. Takže na poslední chvíli se vzal Pelješac. Čili i ve starých a vychvalovaných demokraciích se najdou velcí dacani.
   Ta záloha byla cca 700E a to je docela dost. Takže na poslední chvíli se vzal Pelješac. Čili i ve starých a vychvalovaných demokraciích se najdou velcí dacani. Hih já vím blbý dotazy,ale jsem z toho krapet nervozní.Jinak ubytovaní pro 2 jsem našel kolem 8-10000 a jestli cesta kolem 8 000kč,tak by to celkem šlo+nějaký to jídlo tam.Jka řešíte stravování,restaurace,nebo vaříte sami z toho co nakoupíte tam,nebo si vozíte?
  Hih já vím blbý dotazy,ale jsem z toho krapet nervozní.Jinak ubytovaní pro 2 jsem našel kolem 8-10000 a jestli cesta kolem 8 000kč,tak by to celkem šlo+nějaký to jídlo tam.Jka řešíte stravování,restaurace,nebo vaříte sami z toho co nakoupíte tam,nebo si vozíte? http://www.ck-vanado.cz/nabidka.html
 http://www.ck-vanado.cz/nabidka.html
 Jinak poprvé pojedu na stejné místo dva roky po sobě. Opravdu mě Dalmácie dostala
 Jinak poprvé pojedu na stejné místo dva roky po sobě. Opravdu mě Dalmácie dostala   

pivo si vezeme sebou v plechu. jejich , no dá sa ale je i dost drahý. My z Jižní Moravy koštujeme hlavně jejich vína, především červená, bílá za moc nestojí a sami říkají že naše bílá jsou lepší. Dá se nakoupit v marketech, je jich všude plno jako u nás. Na petky se dává vratná záloha tuším 3 kuny. Taky tam petku neuvidíš povalovat. Pokud máš debetní embosovanou kartu ČS zaplatíš s ní v pohodě všude. V bankomatech Erste Group vybereš kuny za poplatek 6!!!! kč. Dálnici platit lze také kartou v pohodě a berou výhodný střední kurz. Vyjde to lépe jak hotovost.
  pivo si vezeme sebou v plechu. jejich , no dá sa ale je i dost drahý. My z Jižní Moravy koštujeme hlavně jejich vína, především červená, bílá za moc nestojí a sami říkají že naše bílá jsou lepší. Dá se nakoupit v marketech, je jich všude plno jako u nás. Na petky se dává vratná záloha tuším 3 kuny. Taky tam petku neuvidíš povalovat. Pokud máš debetní embosovanou kartu ČS zaplatíš s ní v pohodě všude. V bankomatech Erste Group vybereš kuny za poplatek 6!!!! kč. Dálnici platit lze také kartou v pohodě a berou výhodný střední kurz. Vyjde to lépe jak hotovost. 

. Škoda, mohli jsme dát malý Chorvatský srázek
 . Škoda, mohli jsme dát malý Chorvatský srázek 

. Jako čerství třicátník ještě nepotřebuju mít svůj klid ve dvou
 . Jako čerství třicátník ještě nepotřebuju mít svůj klid ve dvou  

.
 .Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů