To bys moch, aspoň se nebudem motat po všech parkovištích v Nisespeedy píše:že bych si vás tam zase vyzvedl?Wide 155 píše:Já jedu z MB, takže sraz u letadla dát mužem

To bys moch, aspoň se nebudem motat po všech parkovištích v Nisespeedy píše:že bych si vás tam zase vyzvedl?Wide 155 píše:Já jedu z MB, takže sraz u letadla dát mužem
Dobře, takže v kolik teda?Wide 155 píše:To bys moch, aspoň se nebudem motat po všech parkovištích v Nisespeedy píše:že bych si vás tam zase vyzvedl?Wide 155 píše:Já jedu z MB, takže sraz u letadla dát mužem
copak copak?Geralt10 píše:ech kletě, a zrovna se mi cestou z Pálavy musí posrat ta italská děvka...
copak copak?Geralt10 píše:ech kletě, a zrovna se mi cestou z Pálavy musí posrat ta italská děvka...
Ahoj. tohle video jsi skládal ty? Co je to za song hned ta první písnička?Jenda305 píše: A takhle nějak to vypadalo minulý rok:
http://www.youtube.com/watch?v=H3VKsNga ... r_embedded
Musím ji trošku potrápit,bo mi na 1200km nesežrala ani kapku oleje.... A to sme občasPetrGTV píše:yes !!!!
:-):-):-). Já se fakt asi nechám radši pojistit:-).PetrGTV píše:kámo, už jen chybí aby nad tebou furt byl bouřkovej mrak ze kterýho prší a je to dokonalý .....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti