ale jestli to bude poslední víkend v červenci tak si mrkvej
  ale jestli to bude poslední víkend v červenci tak si mrkvej   to už budu na dovolený
  to už budu na dovolený 
 ale jestli to bude poslední víkend v červenci tak si mrkvej
  ale jestli to bude poslední víkend v červenci tak si mrkvej   to už budu na dovolený
  to už budu na dovolený 

dobrý nápad
  dobrý nápad  
3xfernando píše:2xPetrGTV píše:F430si nechám líbit, jedu.

Jen zase změna se zapůjčením aut. Prvotní nabídka co jsem dostal je pasé, protože rezervace celého letiště a vůzu je realizována min na 4 hodiny a vyšla by nás přez 30 tis(takže jsem asi nemluvil s nejvyšším
   Jen zase změna se zapůjčením aut. Prvotní nabídka co jsem dostal je pasé, protože rezervace celého letiště a vůzu je realizována min na 4 hodiny a vyšla by nás přez 30 tis(takže jsem asi nemluvil s nejvyšším  ). A po dlouhé rozmluvě a ukecávání
 ). A po dlouhé rozmluvě a ukecávání  jsme dohodli jízdy formou voucherů na 30min za 1400 i s benzínem, jedná se o běžnou jízdu v provozu s projetím i na letiště ( což je ta nej akční sleva přez různé portály, kterou nelze zařídit na plánované akce a neni o víkendech, kdy maj na ferrari  zcela vytížené) Takže by bylo dobré rezervovat alespoň 5 x Ferrari a 5 x Lambo a pak se můžem na místě dohodnout na detailech o kratších jízdách apod., aby si mohl každý podle fin. situace přijít na své. Tohle dělám poprvé, tak uvidíme
  jsme dohodli jízdy formou voucherů na 30min za 1400 i s benzínem, jedná se o běžnou jízdu v provozu s projetím i na letiště ( což je ta nej akční sleva přez různé portály, kterou nelze zařídit na plánované akce a neni o víkendech, kdy maj na ferrari  zcela vytížené) Takže by bylo dobré rezervovat alespoň 5 x Ferrari a 5 x Lambo a pak se můžem na místě dohodnout na detailech o kratších jízdách apod., aby si mohl každý podle fin. situace přijít na své. Tohle dělám poprvé, tak uvidíme  Jsou možné  k zapůjčení i další vozy, kdyby měl někdo zájem, tak zde je výběr.
  Jsou možné  k zapůjčení i další vozy, kdyby měl někdo zájem, tak zde je výběr.
Pecka dlouho tě nebylo nikde vidět:-). Budeš přez noc???zmulin píše:Esli nebudu na motorce v Alpách,tak bych taky rád přijel.Dneska sem si dal jednu jízdu(dárek) ve 430 v Dlouhý Lhotě a to je moc málo.

Jinak neni problém na stránkách firmy podívat se na vše..zavolat a zeptat se na další info
 Jinak neni problém na stránkách firmy podívat se na vše..zavolat a zeptat se na další info 

To uhasí cetelem nebo providentLukyn píše:ale je tam 10% spoluúčast, takže pozor, já se toho docela zalekl

. To pojištění mi přijde asi normální, kdyby nebyla žádná spoluúčast, tak si do toho sedne kdejakej blázen a hned to pošle do rigolu a jezdili by s tím jak hovada. To mě nepřijde nic zvláštního, když někdo způsobí nehodu, tak si taky musí vše na svém autě zaplatit a celé(málo kdo má havariiku). Na okruhu jsme si ničili své pneu a i auta.  Je to na vás..Mácháč byl vždy o cuoresportivu, tak jsem chtěl vymyslet něco v tom duchu a zajímavé zpestření pro vás a tohle je ještě  kousek  od kempu
  . To pojištění mi přijde asi normální, kdyby nebyla žádná spoluúčast, tak si do toho sedne kdejakej blázen a hned to pošle do rigolu a jezdili by s tím jak hovada. To mě nepřijde nic zvláštního, když někdo způsobí nehodu, tak si taky musí vše na svém autě zaplatit a celé(málo kdo má havariiku). Na okruhu jsme si ničili své pneu a i auta.  Je to na vás..Mácháč byl vždy o cuoresportivu, tak jsem chtěl vymyslet něco v tom duchu a zajímavé zpestření pro vás a tohle je ještě  kousek  od kempu   
   Bohužel vše kolem je drahé jako letiště Milovice atd. A okruh to byla vždy pecka každý dal 160-180 a jezdilo se
  Bohužel vše kolem je drahé jako letiště Milovice atd. A okruh to byla vždy pecka každý dal 160-180 a jezdilo se  Škoda..
  Škoda..Jak moc tam bude toho letiště? Přecejen by to chtělo si takovej stroj nejdřív "osahat" někde v klidu než v provozu. Nevim jak pro ostatní, ale pro mě je to docela velkej skok, vzhledem k tomu, že nejsilnější co jsem dosud ídil mělo 220 koní a tohle má 490. Ale na druhou stranu těch 220 koní tam vytlačilo velký turbo s pořádnym lagem a nebylo hlídaný žádnou elektronikoukravitzUL píše:....jedná se o běžnou jízdu v provozu s projetím i na letiště....

Na letišti by mi stačilo tak 15min takže bych s někym klidně šel napůl
  Na letišti by mi stačilo tak 15min takže bych s někym klidně šel napůl   To by námje předali přímo na tom letišti nebo bych tam s tim musel odněkud dojet?
  To by námje předali přímo na tom letišti nebo bych tam s tim musel odněkud dojet?Když už,tak přez nocPivrnec911 píše:Pecka dlouho tě nebylo nikde vidět:-). Budeš přez noc???zmulin píše:Esli nebudu na motorce v Alpách,tak bych taky rád přijel.Dneska sem si dal jednu jízdu(dárek) ve 430 v Dlouhý Lhotě a to je moc málo.

. Tady je nabídka vozů.
 . Tady je nabídka vozů. )
 ) 

Počkám ještě chvlilku a pak budem řešit finance
 Počkám ještě chvlilku a pak budem řešit finance 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti