A vůbec jsem tam k tomu neviděl nikde přístup na rychlou dočasnou opravu. Takže pojedu otlučenou a špinavou 156
  A vůbec jsem tam k tomu neviděl nikde přístup na rychlou dočasnou opravu. Takže pojedu otlučenou a špinavou 156 

Vyšlo skvělý počasí a nebejt toho otravného a nudného organizátora s mikrofónem
  Vyšlo skvělý počasí a nebejt toho otravného a nudného organizátora s mikrofónem  ...tak super sraz
 ...tak super sraz 

A tady pár fotek:
   A tady pár fotek: to byla jízda, ještě vpoledne jsem měl pod kůží O,5 promile
 to byla jízda, ještě vpoledne jsem měl pod kůží O,5 promile 
 jinak
 jinak   

a byla
 a byla  

pěkný fotkyfernando píše:https://picasaweb.google.com/1045944400 ... raz2652012#

Však příští týden v maďarsku zase neGionardi píše:Skvělá akce - sic na chvíli - ale rád jsem Vas zase viděl

.
 .
 Už se těším, až to za rok zase roztočíme.
  Už se těším, až to za rok zase roztočíme.  

! Takže zase za rok.
 ! Takže zase za rok.
 Ikdyž  vážně bych vám jinak sebral ty foťáky a dal do rukou panáky!!!
   Ikdyž  vážně bych vám jinak sebral ty foťáky a dal do rukou panáky!!!   Ale když už je to venku a na fece jste nás propálili
   Ale když už je to venku a na fece jste nás propálili   

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot], Semrush [Bot] a 1 host