To GTR je možná nejrychlejší, ale mě to auto nebere, moc přetechnizovaný a moderní. Takhle bejt tam GT-R34 (33,32,2000) to by bylo o něčem jinym

Lidi jděte do něj! A na letišti asi 300 nedáte. To je krátké. Já měl 267 a tak max by 280 šla, ale dál jedině po poli. Jedině na dálnici, kdyby nebyl provoz, tak to tam půjde. Mě tam vlítla jedna AR 147 a dostal jsem se jen na 250. Přiznejte se kdo to byl?
 Lidi jděte do něj! A na letišti asi 300 nedáte. To je krátké. Já měl 267 a tak max by 280 šla, ale dál jedině po poli. Jedině na dálnici, kdyby nebyl provoz, tak to tam půjde. Mě tam vlítla jedna AR 147 a dostal jsem se jen na 250. Přiznejte se kdo to byl?  Ale Aston má také své kouzlo. Ten zvuk dvanáctiválu a pohodlí jak prezidentském křesle... A moje vysněná kára
 Ale Aston má také své kouzlo. Ten zvuk dvanáctiválu a pohodlí jak prezidentském křesle... A moje vysněná kára 
když to budem chtít prodloužit tak na jedno auto až 8 lidí. Za týden tam jedu a myslim že dohodnu i kratší 20 min jízdy, takže ještě víc lidíKottri píše:Jak je to s obsazením aut, kolik lidí na 1 auto?? A co je ještě volný?
 Ferrari a Lambo už je docela našláplý, ale ještě se vejdeš, ikdyby to bylo na 30 min. HLAVNĚ PRO VŠECHNY NAHLÁŠENÉ JE POTŘEBA POSÍLAT MI PENÍZE DO 1.7. UŽ MI POSLALI REZERVACE NA AUTA A JE POTŘEBA ZAPLATIT TĚCH  6 OD LAMBA A FERRARI. A 3 X JSEM PŘEDBĚŽNĚ JEŠTĚ DAL GTR. 911 - NEBUDE
  Ferrari a Lambo už je docela našláplý, ale ještě se vejdeš, ikdyby to bylo na 30 min. HLAVNĚ PRO VŠECHNY NAHLÁŠENÉ JE POTŘEBA POSÍLAT MI PENÍZE DO 1.7. UŽ MI POSLALI REZERVACE NA AUTA A JE POTŘEBA ZAPLATIT TĚCH  6 OD LAMBA A FERRARI. A 3 X JSEM PŘEDBĚŽNĚ JEŠTĚ DAL GTR. 911 - NEBUDEHm takže ten kdo by chtěl jezdit po tobě už má smůlu páč nebude s čimkovárna píše:takže tvoje místo na ferku je už mojefernando píše:Venco, tak já jezdit nebudu neb mi tenhle měsíc končí technická a tudíž mají prioritu jiné investicedík

+ palivo, takže za stejnou cenu...a co mi říkali tak to většinou loupnou na zbylé volné dny a časy, protože o víkendech je Ferrari a Lambo většinou nabité. Ale dobrý je tam přesně vidět video z jízdy v jejich Ferrari a další fotky..takže dobréLukyn píše:Kdo by chtěl projížďku mimo termín srazu, akce firmy SC:
http://amplion.centrum.cz/5241-30minuto ... campaign=A

Lukyn píše:Kdo by chtěl projížďku mimo termín srazu, akce firmy SC:
http://amplion.centrum.cz/5241-30minuto ... campaign=A
 Mimo termín srazu to bude bez diváků jen s
 Mimo termín srazu to bude bez diváků jen s   a je to stejná cena
  a je to stejná cena   + přínos pro nejezdící že uvidí jezdit Ferdu Lambo i Gtr pro porovnání
 + přínos pro nejezdící že uvidí jezdit Ferdu Lambo i Gtr pro porovnání   =D>
  =D> 

A sám provozovatel říkal, že měli za celou dobu pouze jednu nehodu a to ještě docela něčekanou. Okolo letiště byla prý tenkrát hodně přerostlá tráva a autu vběhla do cesty srnka..což mě teda přijde na letišti, kde startují letadla nic moc. Proto to tam nejdřív protůruju a vše v okolí  5 km vyplašim
  A sám provozovatel říkal, že měli za celou dobu pouze jednu nehodu a to ještě docela něčekanou. Okolo letiště byla prý tenkrát hodně přerostlá tráva a autu vběhla do cesty srnka..což mě teda přijde na letišti, kde startují letadla nic moc. Proto to tam nejdřív protůruju a vše v okolí  5 km vyplašim  Ale jak říkám to se prý stalo jen jednou a s přerostlou trávou, kdy nebylo srnku vidět.
  Ale jak říkám to se prý stalo jen jednou a s přerostlou trávou, kdy nebylo srnku vidět. a já tam pojedu dohodnout detaily, tak se můžete jet mrknout taky, ať víte do čeho jdete
  a já tam pojedu dohodnout detaily, tak se můžete jet mrknout taky, ať víte do čeho jdete  Pojedu tam sám před srazem v SO dopoledne a pak neni problém tam zajet po programu Drhlen po té 16 h.. Jinak zatim platili jen 4 jezdci...ale vim že plno z vás psalo, že až po 20 pošlete.
  Pojedu tam sám před srazem v SO dopoledne a pak neni problém tam zajet po programu Drhlen po té 16 h.. Jinak zatim platili jen 4 jezdci...ale vim že plno z vás psalo, že až po 20 pošlete. Tak se hlásím jako poslední jezdec do Lamborghini
  Tak se hlásím jako poslední jezdec do Lamborghini    

, když to budem chtít o hoďku prodloužit a to prý nám umožní.  Jinak video z jízdy je v ceně, přesně jak je na tom odkazu.
, když to budem chtít o hoďku prodloužit a to prý nám umožní.  Jinak video z jízdy je v ceně, přesně jak je na tom odkazu. 

a vem si dvoje boty
  a vem si dvoje boty  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti