Ako dopadla prvá návšteva v tomto servise?
  Ako dopadla prvá návšteva v tomto servise?PS: Pre vlastnu neschopnost som si len dnes bol auto vyzdvihnut v servise...auto bolo pripravene 3 tyzdne, po mesacnom jazdeni iba s A6 Vam musim povedat, ze jazdit v 156ke je nie iná liga ale iný šport...

a za 15 minut bolo vyriešené, aj s vyčistením nejákého snímača. S výborným pokecom ako vždy. Cestou k p. Brychtovi idem okolo 3 servisov Fiat/Alfa ale zastavit sa tej mojej Alfe nechce nikde...
  a za 15 minut bolo vyriešené, aj s vyčistením nejákého snímača. S výborným pokecom ako vždy. Cestou k p. Brychtovi idem okolo 3 servisov Fiat/Alfa ale zastavit sa tej mojej Alfe nechce nikde... . Nevíte někdo o někom tak šikovném poblíž Chomutova ?:)
. Nevíte někdo o někom tak šikovném poblíž Chomutova ?:)A co bys potřeboval udělat?Chosse píše:Škoda, že to tam mám 140 km. Nevíte někdo o někom tak šikovném poblíž Chomutova ?:)

.... jak jsem psal do sekce EGR....total zaneseny sání vč. klapky....tuny karbonu uplny karamel (asi v minulosti rupla hadička od turba)...odešlo kvuli tomu nejaky to čidlo klapky či co, proto to už nejelo....zaroven s tim mi zaslepil EGR ventil a jaksi mu hlava nebrala proces navrtávání EGR ventilu (dirku jsem taky zadelal samořezem...asi to neni uplně košer), pak i nějak přeletoval pedál plynu či co...
 .... jak jsem psal do sekce EGR....total zaneseny sání vč. klapky....tuny karbonu uplny karamel (asi v minulosti rupla hadička od turba)...odešlo kvuli tomu nejaky to čidlo klapky či co, proto to už nejelo....zaroven s tim mi zaslepil EGR ventil a jaksi mu hlava nebrala proces navrtávání EGR ventilu (dirku jsem taky zadelal samořezem...asi to neni uplně košer), pak i nějak přeletoval pedál plynu či co...

...s tym je velka teraz v Imofe, repas je za 7800Kč s DPH...
 ...s tym je velka teraz v Imofe, repas je za 7800Kč s DPH...Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host