EX-POST 16.6. - zámek Napajedla (u Zlína) - sraz AR
Re: 16.6. - zámek Napajedla (u Zlína) - sraz AR
MF Dnes 18.6.2012-str.B3.
Tri Alfiste promluvili v clanku:Carelo i vyfocen s vlajkou pred zamkem,Kubasuv otec i s veteranem vyfocen a Alfista John(vl.jm.Radek).Mlada pani zamku zila rok v Italii a ma k te zemi urcity pozitivni vztah.Pozvala novinare,at mame klukovskou Alfistickou radost z clanku pres 3/4 stranky.Reklama pro vsechny.Noviny mam zakoupene na pamatku,neni problem digitalizovat.
Sobota 18h,uzavreni srazu,tri Alfy 164 cisticiho komanda se postavili pred vrata zamku pod erb a balkonek a vznikaji krasne romanticke snimky pred zapadem slunce.Marcelo s vlajkou Italie pozuje rodinnemu fotografu a jeste se vsichni fotime s mladou pani "hrabenkou".Ta vysla ven,az uslysela zaznit Busso V6 motory Alf pod okny.
Tri Alfiste promluvili v clanku:Carelo i vyfocen s vlajkou pred zamkem,Kubasuv otec i s veteranem vyfocen a Alfista John(vl.jm.Radek).Mlada pani zamku zila rok v Italii a ma k te zemi urcity pozitivni vztah.Pozvala novinare,at mame klukovskou Alfistickou radost z clanku pres 3/4 stranky.Reklama pro vsechny.Noviny mam zakoupene na pamatku,neni problem digitalizovat.
Sobota 18h,uzavreni srazu,tri Alfy 164 cisticiho komanda se postavili pred vrata zamku pod erb a balkonek a vznikaji krasne romanticke snimky pred zapadem slunce.Marcelo s vlajkou Italie pozuje rodinnemu fotografu a jeste se vsichni fotime s mladou pani "hrabenkou".Ta vysla ven,az uslysela zaznit Busso V6 motory Alf pod okny.
To:George.KHE
To bylo srdcove setkani s Tebou Georgi a pritelkyni po 2 letech od Milana.Jste si to pohodove uzivali v Napa na rozdil od bratru Car+Mar.Organizatorsky stres.Po premiere vime co a jak zmenit.Nemohu psat otevrene-open www forum,coz mne brzdi v nazorech.
Mas nejkrasnejsi motor a autak Busso Bertone,to je jasna zprava,mas to vymazlene.Busso se na Tebe pysne usmiva z nebe oblaku okolo mestecka Arese.Osobne jsem poklekl a zapalil svici na jeho pocest v kostele San Pietro and Paolo v Arese,kde byl jeho pohreb 7.ledna 2006.
To bylo srdcove setkani s Tebou Georgi a pritelkyni po 2 letech od Milana.Jste si to pohodove uzivali v Napa na rozdil od bratru Car+Mar.Organizatorsky stres.Po premiere vime co a jak zmenit.Nemohu psat otevrene-open www forum,coz mne brzdi v nazorech.
Mas nejkrasnejsi motor a autak Busso Bertone,to je jasna zprava,mas to vymazlene.Busso se na Tebe pysne usmiva z nebe oblaku okolo mestecka Arese.Osobne jsem poklekl a zapalil svici na jeho pocest v kostele San Pietro and Paolo v Arese,kde byl jeho pohreb 7.ledna 2006.
- A.J.Michal
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem udělal rychlovku, musel jsem spojit dva snímky ve photoshopu. Ten článek je až mooooc velký
nedari se mi semka hodit fotku aby to bylo citelne takze ve velkem formatu je to ZDE

nedari se mi semka hodit fotku aby to bylo citelne takze ve velkem formatu je to ZDE

Alfa Romeo Spider Graduate US 1986
Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Transporter T5 + autopřepravník 2600 Kg
Jawa 50/23 Mustang, Piaggio Ciao, Royal Enfield bullet 500
Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
- Hampice
- SemTuFurt
Jak tak koukám, měl by se nechat změnit název "našeho" serveru na Alfíci.cz..... Hrůza - co je to za slovo 

Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
- A.J.Michal
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:

Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Gio: příští rok samozřejmě oznámíme víc dopředu, tohle bylo šité horkou jehlou a byl to jen test, jestli má vůbec cenu se o něco pokoušet.... Dopadlo to víc než dobře, takže jestli se příští rok domluvíme na opakování, určitě se to včas oznámí....
Ad "článek" v novinách....: je poměrně tristní, že když už se podaří Alfě udělat neplacenou reklamu tím, že se o ní píše, chopí se toho redaktor, který o autech neví absolutně nic. Já jsem se s ním bavil (naštěstí jsem mu neřekl celé jméno, takže mě necitoval) a on sám přiznal, že o autech nemá páru. Byl slušný, furt se vyptával, nahrával si to (což nikomu neřekl a nezeptal se, jestli to může použít), ale bohužel... nepochopil asi celkem nic z toho, o čem se tam s lidma bavil.... Na slovo "alfista/alfisti" se ptal přímo mě, 2 minuty jsem mu vysvětloval, co to slovo znamená a kde se vzalo a on pak do článku napíše nějaké "alfíky"....
(tragikomický smajlík). To samé je záměna "alfíčky" za "alfíčko" (nebo co to tam mele....), no prostě zoufalost....
Námět na zlepšení příští rok - lidi od médií odchytit hned na začátku a opravdu pořádně jim vysvětlit, o co jde.... Jinak to dopadne... no však to vidíte....
Ad "článek" v novinách....: je poměrně tristní, že když už se podaří Alfě udělat neplacenou reklamu tím, že se o ní píše, chopí se toho redaktor, který o autech neví absolutně nic. Já jsem se s ním bavil (naštěstí jsem mu neřekl celé jméno, takže mě necitoval) a on sám přiznal, že o autech nemá páru. Byl slušný, furt se vyptával, nahrával si to (což nikomu neřekl a nezeptal se, jestli to může použít), ale bohužel... nepochopil asi celkem nic z toho, o čem se tam s lidma bavil.... Na slovo "alfista/alfisti" se ptal přímo mě, 2 minuty jsem mu vysvětloval, co to slovo znamená a kde se vzalo a on pak do článku napíše nějaké "alfíky"....

Námět na zlepšení příští rok - lidi od médií odchytit hned na začátku a opravdu pořádně jim vysvětlit, o co jde.... Jinak to dopadne... no však to vidíte....

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- A.J.Michal
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
asi byl fakt

Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Pan novinar nerozumi veci,je zvykly psat clanky o skauticich a bronticich.To si vymyslel on sam.Nas to take nastvalo.Spletl i jmeno Carela.My jsme cekali na autorizaci a schvaleni textu mailem a nic.Vlozil si to do novin jak chtel.Takhle vznikaji clanky v CZ a klamne informace se siri po republice.Clanek je ale fajn.Diky za nej.
Dekujeme Dedkovi za pekne fotky a dobre nam to zdokumentoval.Obsadil velky stul se svou skupinou a utratil zlataky na terase.Italske papani naslo sve spravne misto.Jeho pochvalne poplacani po ramenou spokojenosti s testovacim srazem mne zahralo u srdce.
- A.J.Michal
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: EX-POST 16.6. - zámek Napajedla (u Zlína) - sraz AR

tim se omlouvam ,ale bracha s Alfou bohuzel nezdravi a nezna ty nase zvyky a lidi

Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Giulietta 2.0 TD
75 3.0 V6 QV RSR
75 2.4 TD
159 SW 2.4 JTDm 154kw Q4
Re: EX-POST 16.6. - zámek Napajedla (u Zlína) - sraz AR
Tu zaparkovanou Alfu v zakazu stani jsem hned poznal,jak jsme sli s tatou po ceste u steny polikliniky.Jsme zdravili ridice,delali nadsene gesta alfistu a sli dal k autu na parkoviste.Jsme se divili,ze nereaguje Alfista Italo DJ se zamku nadvori.Problem vyresen-jiny ridic.Skoda,ze zrovna odjizdeli.Ja myslel,ze jsi mne nepoznal.