http://navratdoreality.cz/?p=view&id=13794prte píše:prte ho asi rovnou v sobotu srovna a bude klid

tak to jsem nevedel ze je to takhle
 tak to jsem nevedel ze je to takhle  

teda jako domu do klicky jo, ale jinak nee
 teda jako domu do klicky jo, ale jinak nee  

po deseti tvych bych te uz nechtela stopro
 po deseti tvych bych te uz nechtela stopro  

ono to pak to leto de samo
  ono to pak to leto de samo  
 ) ale chlapcu tam bylo hodne samotnejch
) ale chlapcu tam bylo hodne samotnejch  
 nerikam Danus radeji niiiic, ale najit v mem okoli tak zapalenou alfistku jako jsi ty, to bych byl spokojenej chlap
 nerikam Danus radeji niiiic, ale najit v mem okoli tak zapalenou alfistku jako jsi ty, to bych byl spokojenej chlap  
A.J.Michal píše: najit v mem okoli tak zapalenou alfistku jako jsi ty, to bych byl spokojenej chlap
 . aj ja vravím ze si nás majú vážiť
. aj ja vravím ze si nás majú vážiť  

Zas mu to za to urcite stalo
 Zas mu to za to urcite stalo   my to mame o "par" km bliz, ale je videt ze v miste bydliste asi neni sance neco zapalenyho najit
 my to mame o "par" km bliz, ale je videt ze v miste bydliste asi neni sance neco zapalenyho najit  
 z toho uz snad kazdej vyrostl, hledat partnera na disco ne
 z toho uz snad kazdej vyrostl, hledat partnera na disco ne   btw. to spis po garazich
 btw. to spis po garazich  
 . Ve skole diky stydlivosti to bylo taky zabite a nyni se to semnou nejak taaaahne dale.
. Ve skole diky stydlivosti to bylo taky zabite a nyni se to semnou nejak taaaahne dale. 
  vyzkouseno. " Kazda " si pod Alfou Romeo vybavi ty novejsi modely a ty "prave" alfy zatracuji
 vyzkouseno. " Kazda " si pod Alfou Romeo vybavi ty novejsi modely a ty "prave" alfy zatracuji  

vsak ty si jej vnuca nie? tak moze byt spokojnaA.J.Michal píše:Sice babicka uz se me vyptava, kdy bude mit konecne vnoucata, a ja ji stale rikam ,ze je dneska jina doba , ze si jeste pocka.... mozna se jich nedocka

nevím jak vy ale ja bych si připadal dost trapně. Stejně se pozná až časem jestli je s vama kvůli právním ne?
 nevím jak vy ale ja bych si připadal dost trapně. Stejně se pozná až časem jestli je s vama kvůli právním ne?  

to cloveka aby odvezli do blazince, kdyz s nim stravi hodinu, protoze se muze smichy potrhat! nicmene se mnou si mluvil i strizlivy, to muzu brat tedy asi jako urazku
 to cloveka aby odvezli do blazince, kdyz s nim stravi hodinu, protoze se muze smichy potrhat! nicmene se mnou si mluvil i strizlivy, to muzu brat tedy asi jako urazku   

..coz samozrejme neni pravda..na aute nezalezi kdyz to neni octavka ci golf
..coz samozrejme neni pravda..na aute nezalezi kdyz to neni octavka ci golf   )
  )Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host