a dival jsem se na ostrovy rab a nebo krk pro začatek něco bliž.MOhli by jste mi tam něco doporučit nějake to misto kdo tam už byl..Chci tam jet s přitelkyni takže nějka romantika jak by se tam našla
 a dival jsem se na ostrovy rab a nebo krk pro začatek něco bliž.MOhli by jste mi tam něco doporučit nějake to misto kdo tam už byl..Chci tam jet s přitelkyni takže nějka romantika jak by se tam našla 

Ladis píše:To jo, ve dvojku bych taky nikdy nejel, ať už kvůli nákladům nebo, že by nebyla prdel. Jako čerství třicátník ještě nepotřebuju mít svůj klid ve dvou

otakar9 píše:zdravim panove take letos chci jet poprve do chorvatska vozema dival jsem se na ostrovy rab a nebo krk pro začatek něco bliž.MOhli by jste mi tam něco doporučit nějake to misto kdo tam už byl..Chci tam jet s přitelkyni takže nějka romantika jak by se tam našla

Alfou 159 2.4 Q4 Ti (měl jsem jí teprve měsíc).Musim říct že cesta ubíhala celkem rychle a pocity z řízení nejdou popsat,je to famozní auto.Po zastavení v Poreči jsem dokonce ani nechtěl vystoupit a jet pořád dál ale bohužel
  Alfou 159 2.4 Q4 Ti (měl jsem jí teprve měsíc).Musim říct že cesta ubíhala celkem rychle a pocity z řízení nejdou popsat,je to famozní auto.Po zastavení v Poreči jsem dokonce ani nechtěl vystoupit a jet pořád dál ale bohužel  

speedy: díkykejzi1 píše:Pěkný,pěkný a na kolik tě komplet vyšla dovča Michale?Já se nakonec rozhodl že ve 2 lidech nepojedem,že by se to díky cestě prodrařilo,i když bych alfičku rád protáhl k moři,ale nechám to na příští rok až pojedem ve 4 lidech,takže letos s Alfičkou navštívíme bratry slováky.Jinak koukám že Poreč je hodně z kraje,bylo tam hezky?

.myc155 píše:fotka s chrochtlem asi sedi, ale v prispevku mi chybi vycislena celkova spotreba za cestu tam i zpet s presnosti na 3 desetinna cisla
 presne
  presne  
 ), s klimou a tempomatem na 140, na zavody je to slaboucky... Ale jelo se s tim prijemne
 ), s klimou a tempomatem na 140, na zavody je to slaboucky... Ale jelo se s tim prijemne
hadXR píše:Tak za chvíly vyrážim do Chorvatska. Nicméně Alfa zůstáne na Vysočině, dál se pokračuje Oktáfkou f kombíku f tédéíčku
 fuuuj
 fuuuj 

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host