díky všem, u kterých jsem se inspiroval!

daufám, že to pomůže někomu dalšímu v boji s pseudoekologií

To samozřejmně ne, ale jsou to kluci, které práce baví a Alfou žijí.Martas 01 píše:To jako ze to sani ze 156 pasuje na 159?
Čo myslíš tým "tiahlom", tú vtrchnú spojovaciu tyčku, alebo tiahlo od servomotorčeka zospodu? Ak ti odpojil tú vrchnú tyčku, čo by za 2min asi stihol, tak máš odpojené len 4 z piatich klapiek a tretia sa stále pohybuje (takže také 80%odpojenie), ak sa mu ale podarilo za 2min. odpojiť to tiahlo zospodu 3. klapky tak to musel urobiť bez rozoberania a to potom klobúk dole a borec by mal ísť robiť gynekológa - famózny výkon(osobne som presvedčený, že sa tam rukou bez rozoberanioa dostať nedá).Alfina 159 2,4 JTDM píše:ahojte,
Vírivé klapky mám odpojené asi 2 týždne. Ale nič nemám zaaretované, sú len "vycvaknuté" z toho tiahla. Robil mi to mechanik, ktorý má svoju dielňu a špecializuje sa iba na talianov. Hovoril mi, že netreba nič aretovať a že klapky ostanú iba v otvorenej polohe. Jazdím si v pohode bez nejakých problémov. Klapky boli odpojené za 2 min. bez toho, že by musel hocičo rozoberať a ono to funguje.
Je to možné spraviť aj bez tých operácií, ktoré ste tu všetci uvádzali?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Amazon [Bot] a 2 hosti