Alfinka je u Teba v dobrych rukach

Sakra, ja chcem 2,4... Tah je na videu pekny...
no neviem co je toto za otazka, ale teda ako vysoko sa ti drzi, resp. na akom tlaku? vsak jasne, ze na nulu ti klesne len pri vypnuti motora, turbo sa stale toci, nie iba ked dupnes na plyndeyo777 píše:Zravím.. chcel by som sa opytat ci mi nevie niekto poradit.. na mojej alfe mam taky problem.. ked nastartujem budik na tlak turba neostane na nule ale zdvyhne o kusok.. neviem presne na aku hodnotu lebo niesom momentalne doma a celkom si to nepamatam.. ked pridam tak normalne rucicka beha hore dole ale neklesne na nulu.. stale ostane zdvyhnuta az kym nevypnem motor.. co s tym moze byt?? alebo preco to robi?? dakujem za rady..
Dakujem velmi pekne.. Vyskusam to..joseee.90 píše:to s tou ručičkou tlaku v turba, že na volnoběh se zvedne z 0 na první dílek dělá snímač tlaku turba, někdy stačí jenom vyčistit bejvá dost zanešenej a případně vyměnit pak je klid
S tím turbem by to mělo být:deyo777 píše:Dakujem velmi pekne.. Vyskusam to..joseee.90 píše:to s tou ručičkou tlaku v turba, že na volnoběh se zvedne z 0 na první dílek dělá snímač tlaku turba, někdy stačí jenom vyčistit bejvá dost zanešenej a případně vyměnit pak je klidAspon viem ze to nie je nic vazne..
podívej se jestli nemáš pod nádobou tu zelenou kapalinu, občas po rozepnutí té originální spony na hadici do nádobky nestáhnou jak mají a prosakují a teče to po stěně na zem, je lepší tam dát klasickou stahovací sponu, než ty originál sponyriprex píše:Tak dneska jsem byl docela vyděšen. Chystám se na delší cestu, tak jsem jen tak, abych něco nezanedbal provedl zběžnou kontrolu stavu vozidla. Oleje dost, nikde nic neteče, všechno funguje... ale když jsem otevřel nádobku kapaliny posilovače, překvapilo mě co v ní bylo, tedy spíš nebylo. Ta tyčinka s měrkou už na zelenou kapalinu ani nedosáhla. Ale posilovač fungoval bezproblémů a bez pazvuků. Měnil jsem hnědou za zelenou, tak před půl rokem a od tý doby jsem to jen několikrát zkontroloval, jestli to drží a drželo. Teď jsem tam dolil tak, aby tam bylo po maximum, trochu s tím zatočil, zase dolil po maximum a pak to trochu projel a zatím to drží. Doufám tedy, že ty dvě deci co ubyly neubyly přes tyč řízení. Koukal jsem na manžety a kolem kol nic nekape, ani v nich nebyl olej. Doufám, že to řízením není [-o< , protože to by bylo zase peněz...
. Mám tuším ještě původní řízení z roku 2007 a najeto lehce přes 270 000. Na druhou stranu dávám tomu trochu naději, protože pokud vím, těm co odešlo řízení to vyteklo skoro všechno naráz... Zítřejší cesta bude tedy plná obav a neustálého kontrolování. Nerad bych aby mi to 800km od domova vypovědělo službu. Proč mi to dělá? Vždyť já jí mám tak rád !
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 hostů