Co myslite takle vypada celkem dost slusne ... a hlavne se mi libi ta zaruka 12 mesicu
 ...
 ... ...
 ... me osobne se libi vice...tezko rict no...
 me osobne se libi vice...tezko rict no...
napr. tá u matesa ma drevený po fl, ten nový, ale iný odtieň dreva.tuta146 píše:Dřevěný tuším zůstal stejný před i po, proto na něm ani není ovládání i když má Bose.

Viděl, vlastně mám dojem, že jsem viděl snad každou Alfu, inzerovanou na webu za poslední půlrokDallen píše:A viděl si tu u matesa? Cena je tam sice vyší, ale stojí za hřích.
 Je moc pěkná a uvažoval bych o ní, nebejt látkovýho interiéru, se kterým mám osobně problém - po vystřídání několika jinejch aut jsem rozhodnutej, že u Alfy chci zase kůži, jako jsem měl ve svý předchozí 156. Nemluvě o tom, že cena je dvojnásobná, ale po ceně nejdu a rád si připlatím - problém je v tom, že ta Matesova je cenově naprosto v pořádku, zatímco ta, kterou jsem linkoval, je až podezřele levná, tak se ptám na váš názor, určitě je tu někdo bystřejší a zkušenější než já
 Je moc pěkná a uvažoval bych o ní, nebejt látkovýho interiéru, se kterým mám osobně problém - po vystřídání několika jinejch aut jsem rozhodnutej, že u Alfy chci zase kůži, jako jsem měl ve svý předchozí 156. Nemluvě o tom, že cena je dvojnásobná, ale po ceně nejdu a rád si připlatím - problém je v tom, že ta Matesova je cenově naprosto v pořádku, zatímco ta, kterou jsem linkoval, je až podezřele levná, tak se ptám na váš názor, určitě je tu někdo bystřejší a zkušenější než já  Kolik má to auto najeto nemá smysl řešit, ale tenhle modelovej rok v udávaným stavu a výbavě pod 4000 euro jde fakt jenom výjimečně.
 Kolik má to auto najeto nemá smysl řešit, ale tenhle modelovej rok v udávaným stavu a výbavě pod 4000 euro jde fakt jenom výjimečně.
už teraz frajeris čospeedy píše:ale to už je podruhém FL, poznám to podle tvaru větráků u palubního compu

ale tohle je trochu divně poskládaná 156ka
 ale tohle je trochu divně poskládaná 156ka   , píše že to je rok 2004, ale nevim nevim teda
 , píše že to je rok 2004, ale nevim nevim teda
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti