Pokud mi bude lépe, tak dnes rád nějaké foto vyrobím. Jenže jí musím aspoň umejt a to teď vážně asi nedám

. Včera mi bylo celkem mizerně a jsem rád, že jsme to odvezli domů. Až budou fotky, tak jí založím kartu. Zaslouží si to.
Jinak k autu. Na autě je hodně oděrek - tedy především na obou kapotách. To budu muset rozleštit, ne vše ale půjde. Hodně blbě startuje, ale jakmile chytí, tak je vše bez problémů, výkon má (tedy až na občasné kucknutí v nižších otáčkách) a volnoběh hezky drží. Trošku si v zatáčkách pohvizduje levé přední kolo, nic co by se nedalo snadno vyřešit. Nefunguje přepínání směru proudění vzduchu topení, takže funí jen na sklo. To asi bude hezká práce, ale neva mi to. Klima nechladí, ale kompresor spíná, bude asi jen málo chladiva. Nefunguje ovládání zrcátek. Přijde mi, že v zatáčkách slyším servo. Z toho už jsem trošku nervózní. Musím změřit dobíjení, protože voltmetr občas spadne ke 12V, ale je otázka jak moc dobře budík funguje. Jinak vše funguje jak má. Karoserie je po stránce koroze kam mé oko dohlédlo naprosto v pořádku (Kůrkyn ale asi něco najde, jak ho znám

), stav interiéru je také 1A, koberce v kufru jsou jako by to právě vyjelo z fabriky. Z motoru by se dalo jíst

. Převodovka se také jeví výborně. Auto je snížené, informace včetně typu je i v TP. Celkově si myslím, že na 22 let starý kousek je to fantastický výsledek. Prostě nějaké mouchy má, ale to co je důležité je podle mě v pořádku a to je fajn.
Teď už mi zbývá to "jen" přihlásit. Musím nějak vymyslet EKO výpalné. Pak jí asi už uklidím a bude holka odpočívat.
Zvažuji výlet na víkendový sraz v Liberci. Sice je teď holka na převozkách, ale to by asi nevadilo. Platí 10 pracovních dní

.
Na jednu stranu si stále říkám jestli nejsem debil, protože 3 Alfy už jsou asi vážně moc. Jenže 166 mám rád a chybí jí už jen málo, 147 je po 5ti letech člen rodiny, hodně jsme s ní zažili, je spolehlivá (snad to nezakřiknu) a nějak z principu jí prostě prodávat nechci. A všechny auta si asi nechávat nemůžu. A teď babo raď. Holt v úterý se se mnou rozloučil rozum a teď se hodně rychle vrátil - prevít. Nějak ho musím umlčet.