Tak jsem to byl po menších problémech přihlásit. Jel jsem na STK, kde jsou známy svou demencí, ale co evidenčku přeci udělat musí a má to STK měsíc starou, všechny vyjímky zapsaný ve velkým TP, čísla sedí. Jakej byl můj omyl, technikovi jsem poradil, kde najde VIN, jeden na kastli, druhej s čárovým kódem pod sklem, číslo motoru u olejovýho filtru. Jo tak to by bylo a kdepak máte štítek s povoleným zatížením náprav  

. Spadla mi čelist, ale zachoval jsem klid, ve velkým TP vyjímka, že štítek chybí, mlátím o stůl papírem z Cebie, kde se jasně píše, že americký verze ho maj až od roku 2008. Chlap si postavil hlavu a že takhle to nejde. Sebral jsem se a jel jinam, tam nikdo debilní štítek nehledal..Už mě tam neuvidí. Nedivím se, že spousta lidí uplácí STK, protože když narazíte na někoho takovýho, co si máte počít. Ten člověk evidentně buď něco chtěl, nebo se rozhod, že bude dělat problémy.Známýmu odmítl udělat evidenčku na Ulyséé, protože měl vyndanou třetí řadu sedadel.. Bože kde to žijeme..
Alfa Romeo 147-3dv. 1.9JTD16V-powered by Sarkan
Alfa Romeo 75 2.0 TS
Chevrolet Corvette C6