nebo zustat u obemu(zvysenim take nepohrdnu), ale zmenit pohonou hmotu

A vo tom to je :-)jakubSW píše: Jo a díky za půjčení spidera, Tonda byl nadšenej ( já taky)
Ciao J.
Ještě mě napadá že ti dlužím za tu podložku... Kvulí ní sem určitě měl tak dobré časy,protože Czech Republic nedává tolik HP:-). Říkal si že to srovnáme u piva... :-):-):-). Nějak sme to nedali:-).Kubas píše:... no, ta tady chyběla....![]()
No, já jsem hlavně ráno odjel a nezaplatil ani korunu (vždycky si na neděli musím nechat nějaké to faux-pas....). Takže prosím do SZ o číslo účtu a částku....Hampice píše:Vypadalo to, že Kubas to srovnal cajk
Tak to sme se hledali až sme našli:-):-):-). Bo já ji půl roku sháněl:-). A udělala mi fakt radost... Takže pokud ti to stačí máš u mě pořád nějakej ten drink:-):-):-)Kubas píše:No, já jsem hlavně ráno odjel a nezaplatil ani korunu (vždycky si na neděli musím nechat nějaké to faux-pas....). Takže prosím do SZ o číslo účtu a částku....Hampice píše:Vypadalo to, že Kubas to srovnal cajk![]()
Pivrnec: za podložku neplať, byla to moje poslední a upřímně řečeno jsem se jí půl roku nemohl zbavit a dost mě s*ala....
Nelanařil si mě před cca 2rokama na sraz na výstaviště v Budějovicích?? Byl sem se 75 na focení na letišti u tábora:-).Jirkazuzka píše:Zdravím, chtěl bych ještě i touto cestou všem alfistům, kteří se na tomto srazu podíleli, poděkovat. Mně i celé mé rozrůstající se rodince se moc líbilo, organizace, trať (docela), zázemí, pohodová přátelská atmosféra, bylo to fakt povedené setkání Alf, Fiatů, Lancií, a Ševroletů, i počasí vyšlo krásný. Dali jsme tentokráte přednost Kameni před srazem veteránů v Soběslavi, a nelitovali jsme, i když naší Alfičky mi (jen chvílemi) by trochu líto a zjistil jsem, že mám v řidičském umění ještě dost co zlepšovat. Muselo být s uspořádáním akce spousta práce, takže ještě jednou díky a těšíme se na Kámen 2013. J+Z+K+M+(p)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti