Dobrá tedy, překontroluju sobotní harmonogram, vezmu princeznu a vyrazím v 7 ráno za AlfistamaAdmin píše: ja bych to neriskoval

takle si kazit sobotu
 Musel bych to ale stihnout do 15 hodin nazpět...
  Musel bych to ale stihnout do 15 hodin nazpět...Dobrá tedy, překontroluju sobotní harmonogram, vezmu princeznu a vyrazím v 7 ráno za AlfistamaAdmin píše: ja bych to neriskoval

takle si kazit sobotu

Hmm a já myslel, že v Mostě kromě mě a Silvera žádní alfisti nejsou... Kdyby jste inzerovali tady, mohlo tam být i jedno GTV
 Hmm a já myslel, že v Mostě kromě mě a Silvera žádní alfisti nejsou... Kdyby jste inzerovali tady, mohlo tam být i jedno GTV  
Molny píše:zdravím.....jedete někdo na tuning do panenckého týnce?:)v loni jsem tam pár alf viděl a bylo na co se dívat....

no ono to tady mame uz dlouho ale nejsou lidi co by neco sepsali, kdyz tam ja nejezdimRadar píše:Okey-Doke Richie.
Taky se přikláním k extra stránce, kde by byly reportáže ze srazů. Ve ex-vláknech to padne v zapomnění a člověk pak probíhá všemožné diskuze a hledá alespoň odkazy na fotky na rajčatech a pod. Kdysi za dávných alfačasů to celkem slušně fungovalo na arc webu.
Reportáž s vybranými fotografiemi a funkčními odkazy na další foto a video se mi jeví jako ideální.
P.S. Na Andrlák jedeš?

Doufam ze i admin prijede...
 Doufam ze i admin prijede...Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti