Líbí se mi hlavně tyhle:
 Líbí se mi hlavně tyhle:

Ale to jsem teda ještě nenašel a to to prohledávám důkladně, protože jsme k autu dostal katalog těchto doplňků z roku 2001 a ty věco se mi fakt líbí
  Ale to jsem teda ještě nenašel a to to prohledávám důkladně, protože jsme k autu dostal katalog těchto doplňků z roku 2001 a ty věco se mi fakt líbí  Jenže kupodivu originál doplňky na ebay ani italské skoro vůbec nejsou a nové jsou dost drahé...
 Jenže kupodivu originál doplňky na ebay ani italské skoro vůbec nejsou a nové jsou dost drahé... Ale 4,5 mi přece jen za quartzovky přijde trochu moc, když za 6 můžeš mít švýcarsky automaty s etou... jen škoda, že ne i s alfou
 Ale 4,5 mi přece jen za quartzovky přijde trochu moc, když za 6 můžeš mít švýcarsky automaty s etou... jen škoda, že ne i s alfou  
 ale cenu už si nepamatuju. Vim, že tam byly jedny kolem čtyr tisíc a jedny okolo sedmi. K tomu jsou dva řemínky, červenej a černej.
 ale cenu už si nepamatuju. Vim, že tam byly jedny kolem čtyr tisíc a jedny okolo sedmi. K tomu jsou dva řemínky, červenej a černej.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host